بهترین دستورالعمل شیرینی پادرازی قزوین!

شیرینی پادرازی قزوین فوقع العاده ترد و خوشمزه عالی برای عید نوروز.

مواد لازم.125 گرم آرد قنادی. 125 گرم آرد برنج. 125 گرم آرد نخود. 75 گرم پودر شکر. 200 گرم روغن صاف قنادی یا ترکیب کره و روغن صاف. 25 گرم عسل. 25 گرم خامه صبحانه. 25 گرم شیر. 1 عدد زرده تخم مرغ. نصف قاشق چایخوری زنجبیل. 1 قاشق چایخوری زعفران غلیظ. مواد لازم برای رومال. 1 عدد زرده تخم مرغ. 2 قاشق چایخوری پودر قند. 1 قاشق چایخوری عسل. 2 قاشق چایخوری زعفران غلیظ. اینس نمک. استراحت خمیر 1 ساعت. دمای قربرقی 160 و فرگازی 170 درجه سانتی گراد. مدت زمان پخت 15 دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدیو هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت
منبع: fastcookk





مطالب مرتبط
- کمتحرکترین مردم دنیا در کدام کشورها زندگی میکنند؟ جایگاه ایران در این جدول کجاست؟
- استوری معنادار مازیار لرستانی با رد فوتی های انفجار بندرعباس
- حادثه ناگوار در فوتبال خوزستان
- روزانه ۲۳ میلیون لیتر سوخت در استان اصفهان توزیع میشود
- فال ابجد روزانه چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 / در آستانهی یک اتفاق خوب هستی؛ زندگی داره لبخند میزنه بهت!
- هشدار ری دالیو: نظم پولی جهانی در آستانه فروپاشی است!
- شهر بدون کولر ایران؛ چالدران کجاست؟
- اظهارات معاون پزشکیان درباره طرح مناقشه برانگیز