بهترین دستورالعمل شیرینی پادرازی قزوین!

شیرینی پادرازی قزوین فوقع العاده ترد و خوشمزه عالی برای عید نوروز.

مواد لازم.125 گرم آرد قنادی. 125 گرم آرد برنج. 125 گرم آرد نخود. 75 گرم پودر شکر. 200 گرم روغن صاف قنادی یا ترکیب کره و روغن صاف. 25 گرم عسل. 25 گرم خامه صبحانه. 25 گرم شیر. 1 عدد زرده تخم مرغ. نصف قاشق چایخوری زنجبیل. 1 قاشق چایخوری زعفران غلیظ. مواد لازم برای رومال. 1 عدد زرده تخم مرغ. 2 قاشق چایخوری پودر قند. 1 قاشق چایخوری عسل. 2 قاشق چایخوری زعفران غلیظ. اینس نمک. استراحت خمیر 1 ساعت. دمای قربرقی 160 و فرگازی 170 درجه سانتی گراد. مدت زمان پخت 15 دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدیو هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت
منبع: fastcookk