یک کیک براونی فوق العاده با گردو و آلبالو !

یک کیک براونی فوق العاده با گردو و آلبالو !

 ما به شما اکیداً توصیه می کنیم که این دستور العمل فوق العاده خوشمزه براونی آلبالو و گردو را امتحان کنید که حتی قبل آمدن بر سر سفره ، با رایحه اشتها برانگیزش شما را به عجله خواهد انداخت .

این براونی که با آنچه شما می شناسید بسیار متفاوت است، با آلبالو، گردو و شکلات فراوان آن را میل می کنیم .
براونی آلبالو و گردو یکی از پرطرفدارترین دسر ها در ساعات چای است . ?

◾️طرز تهیه :

▪️مواد لازم :

کره 150 گرم
200 گرم شکلات تلخ
3 عدد تخم مرغ
شکر 1 لیوان
آرد ۱ انگشت کمتر از ۱ لیوان آب
1 بسته وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری گردو
1 لیوان آلبالو
نصف استکان چایخوری گردو

▪️آماده سازی

1. ابتدا کره را در قابلمه بریزید و به آرامی ذوب کنید مراقب باشید کره نسوزد.
2. بعد از اینکه کره کاملا آب شد، بدون اینکه زیاد صبر کنیم ، قابلمه را از روی اجاق برداریم ، شکلات تلخ را اضافه کنیم.

3. شکلات را در روغن داغ با لیسک مخلوط می کنیم.
4.تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و با کمک همزن با دور تند هم بزنید تا کف کند .
5. وقتی تخم مرغ شروع به کف کردن کرد ، شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کف کند و سفید شود.
6. بعد از اینکه خوب کف کرد، مخلوط کره و شکلات خود را که کمی از داغی افتاده ، به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
7. هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود.
8. آرد، وانیل و نمک را به مخلوط براونی خود اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر بوی تخم‌مرغ در کیک‌هایتان آزارتان می‌دهد، اضافه کردن کمی نمک مفید است.
9. مراقب باشیم در این مرحله زیاد مخلوط نکنید.
10. در آخر گردو را اضافه کرده و مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید به جای گردو از فندق استفاده کنید.
11. کاغذ شیرینی پزی را برداریم، سینی فر را برداریم، آن را اندازه کرده و قسمت های اضافی کاغذ را برش دهیم، به این ترتیب ظرف ما کثیف نمی شود و به راحتی می توانیم براونی را از قالب خارج کنید.
12. کاغذ را که برش داده ایم در سینی فر قرار می دهیم.
13. بعد از گذاشتن کاغذ پخت، مخلوط براونی خود را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم.
14. آلبالو ها را با فاصله از هم روی آن بچینیم.
15. در آخر گردوها را بین آنها قرار می دهیم.
16. براونی را که آماده شده ، در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه حدود 40 دقیقه بپزیم.

17. براونی البالو و گردو ما کاملاً پخته شده و داخل آن بسیار مرطوب و نرم است وآماده سرو است.

نوش جان


 

 منبع خبر