نان پاپوور فوق العاده آسان در ۵ دقیقه!

نان پاپوور (Popovers) نوعی نان سبک و پفکی است که معمولاً با تخممرغ، شیر و آرد تهیه میشود. این نانها به خاطر بافت نرم و پفکیشان معروف هستند و میتوانند به عنوان پیشغذا یا همراه با وعدههای غذایی سرو شوند.

طرز تهیه نان پاپوور
مواد تشکیل دهنده:
3 عدد تخم مرغ
شیر 300 میلی لیتر
آرد 150 گرم
40 گرم کره بدون نمک ذوب شده
یک پیمانه نمک
نانهای پاپوور را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس میتوانید آنها را به عنوان پیشغذا یا همراه با وعدههای غذایی سرو کنید.
• میتوانید به مخلوط خود کمی پنیر رنده شده یا ادویههای دلخواه اضافه کنید تا طعم متفاوتی بگیرد.
• نان پاپوور معمولاً بهترین طعم را وقتی تازه سرو شود، دارد.