زرندی در نشست رونمایی از ورق جدید ایکس۶۰ گفت: «در سال ۱۴۰۴ با توجه به جهت گیری‌های فولاد مبارکه، ما به دنبال تولیدات با ارزش افزوده بالا هستیم. ما ۱۲ پروژه استراتژیک را دنبال می‌کنیم که یکی از این پروژه‌ها متمرکز بر تولیدات با ارزش افزوده بالاست. از طرفی در چند بخش دیگر موضوع تولیدات کیفی را پیگیری می‌کنیم.در شرکت تازه‌تاسیس ورق آلیاژی مبارکه برنامه‌ریزی‌های لازم را برای تولید گریدهای پیشرو فولاد در دستور کار قرار داده‌ایم.»

وی با اشاره به تلاش گروه صنعتی فولاد مبارکه برای کمک به حل مشکل ناترازی برق در کشور، ادامه داد:« ما باید مسیر و عرصه را برای سایرین باز کنیم و خود روی محصولات با ارزش افزوده بالا تمرکز کنیم. فولاد مبارکه باید اصل پیشرو بودن را حفظ ‌کند. هدف و ماموریت ما این است که در انجام پروژه ها پیشرو باشیم. در این راستا پروژه‌‌های جدید و متعددی در دست اجراست که برخی از آنها در مراحل پایانی مطالعاتی قرار دارند. برای نمونه ما در تولید ورق سیلیکونی جهت‌دار در حجم ۱۰۰ هزار تن، ورق غیر جهت‌دار با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن و ورق‌های استینلس استیل برای حوزه مصالح ساختمانی و تولید لوازم خانگی با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن مسیر را گشوده‌ایم و سعی داریم در این حوزه توسعه بیشتری دهیم.»

وی با اشاره به برنامه‌های راهبردی شرکت فولاد سبا تصریح کرد:« فولاد سبا قرار است به یک شرکت مستقل با ماموریت ویژه تبدیل شود. در این ماموریت هم تولید محصولات سیلیکونی جهت‌دار و غیر جهت‌دار را باید به حداکثر برساند. به موازات این موضوع، ما به دنبال سرمایه‌گذاری در نورد سرد هستیم.» مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به چشم‌انداز پیش‌روی مبارکه گفت:« ما در فولاد مبارکه تقسیم کار کردیم و بخشی از تولیدات را به سمت تولیدات محصولات خاص بردیم. باید محصولاتی را تولید کنیم که ارزش افزوده بالایی برای کشور دارند. برای مثال تولید ورق APIX ۶۰ که در سال ۱۴۰۴ تولید شد یکی از همین موارد است. در این پروژه تمرکز ما بر این بوده است که نیاز صنعت و نفت و گاز را با محصول جدیدی که داریم پوشش دهیم. این محصولات رقابت‌پذیری ما را در منطقه حفظ و به مبارکه برای تداوم صادرات و توسعه سطح رقابت‌پذیری در بازارهای جهانی کمک می‌کند.»

زرندی در ادامه افزود:« در تقسیم‌بندی‌های بین‌المللی بزرگ‌ترین فولادسازان جهان اغلب از منظر تناژ تولید به داستان نگاه می‌شود اما اگر نحوه نگاه به این صنعت عوض شود، و ارزش افزوده ایجاد شده شرکت‌ها مبنای کار قرار گیرد آن‌ وقت جایگاه بازیگران به کل عوض می‌شود. برای مثال شرکت تیسن‌کروپ که شرکت صنعتی بزرگ آلمان است و در حوزه صنایع فلزی یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد در جهان است، از منظر تناژ تولید رتبه ۴۱ را دارد ولی از لحاظ ارزش افزوده رتبه‌ این شرکت زیر ۱۰ است. این یعنی دیگر فقط مساله تولید مساله حجم تولید و تناژ نیست.