تاسیس نهاد تامین مالی، گامی عملی برای پشتیبانی از تولید و جذب سرمایهگذاری است

استاندار آذربایجان شرقی در یکصد و دهمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان تأکید کرد: پیشنهاد راهاندازی «صندوق توسعه استان» گامی عملی برای پشتیبانی از تولید و جذب سرمایهگذاری است

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بهرام سرمست افزود: این پیشنهاد با هدف پشتیبانی از واحدهای تولیدی و تأمین مالی بنگاههای اقتصادی به یک گزارش عملیاتی منتهی شده و اکنون از طریق نهاد ریاستجمهوری نیز در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه بهرهوری در منابع انسانی، سرمایه و منابع طبیعی از حلقههای مفقوده توسعه استان به شمار میرود، گفت: فارغ از سیاستهای دولت در حوزههای کلان مانند جبران ناترازی و عدالت آموزشی و درمانی، ما در استان در پی ایجاد یک نهاد مالی برای توسعه و عمران هستیم که بر پایه مشارکت سرمایهگذاران عمده و تأثیرگذار بنا شود.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: بهمنظور معرفی ظرفیتهای استان، نخستین گام عملی امسال برگزاری «همایش فرصتهای سرمایهگذاری» با همکاری اتاق بازرگانی و دانشگاهها خواهد بود.
وی اظهار داشت: در این همایش، فرصت سرمایهگذاری استان معرفی و حتی مجوزهای بینام برای جذب سرمایهگذاران آماده خواهد شد تا این اقدام نتایج ملموس به همراه داشته باشد.
سرمست تأکید کرد: در انتخاب سرمایهگذاران، اولویت با فعالان اقتصادی مؤثر و خوشسابقه استان است که امتحان خود را پس دادهاند. البته در ادامه، جذب سرمایهگذاران جدید نیز در دستور کار خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: ما باید از تجارب صندوقهای سرمایهگذاری در سایر استانها درس بگیریم و از افتادن در دام طرحهای ایدهآلیستی که در عمل برای مردم مشکل ایجاد کردهاند، پرهیز کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به ظرفیت بینظیر شهرک صنعتی بعثت به وسعت ۱۰هزار و ۸۰۰ هکتار، آن را یکی از نقاط کلیدی در جذب سرمایهگذاری و استقرار صنایع هایتک و فناوریهای نوین در استان معرفی کرد.
وی افزود: ۷ مشکل اساسی شهرکهای صنعتی استان شناسایی و جمعبندی شده است که انتظار داریم سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران درخصوص رفع این مشکلات با دستگاههای اجرایی استان همکاری کند.
استاندار آذربایجان شرقی به سفر اخیر دکتر پزشکیان، رئیسجمهور، به باکو اشاره کرد و گفت: در این سفر، هیاتهای تجاری قدرتمندی از چهار استان، بهویژه آذربایجان شرقی، حضور داشتند و تبادل هیاتها و تفاهمهای صورتگرفته، بهزودی به اقدامات عملی منجر خواهد شد.
به گفته وی، در تمام این توافقات، محوریت با کارآفرینان و فعالان اقتصادی استان است.
سرمست با اشاره به ساختار جلسات شورای گفتوگو، گفت: این جلسات بهگونهای برنامهریزی شده که خروجی آن تصمیمات کاربردی و عملیاتی باشد و در همین راستا، مسئولان ملی مرتبط با موضوعات هر جلسه نیز برای پیگیری موضوعات دعوت میشوند.
در این جلسه که با حضور معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برگزار شد، مشکلات عمده شهرکهای صنعتی استان و پیشنهادهای اتاق بازرگانی برای حل این مسکلات مورد بررسی قرار گرفت.
عدم وجود زیرساختهای مناسب ناشی از کمبود منابع مالی و عدم صدور مجوز، فرسوده بودن مسیرهای دسترسی، کمبود منابع مالی شهرکهای صنعتی خصوصی و عدم توسعه شهرکهای صنعتی ازجمله مشکلات مطرحشده در این جلسه بود.
در این جلسه همچنین نقشه راه حفظ سرمایه و تولید ثروت از سوی دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان تشریح شد.
انتهای پیام





مطالب مرتبط
- آلودگی هوا مدارس این دو شهر را امروز تعطیل کرد
- پزشکیان: در حقیقت کشور را معلمان پرورش میدهند
- ارفع در ۲ مسیر متفاوت؛ جهش تولید، سقوط فروش
- مستر کلاس پیانوی کلارا بوکوچاوا برگزار میشود
- آنروا: فاجعه انسانی در غزه «ما فوق تصور» است
- پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما: باید بگویم ما آماده تولید پایتخت 8 هستیم منتظر محسن تنابنده هستیم تا.../ با مهران مدیری هم صحبت کردیم
- قیمت طلا 24 عیار امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
- قطعی مکرر آب و برق در ورامین/ تابستان سخت استان تهران در راه است