دانشگاه برخورد قاطع با رمزارزها را مطالبه کند

 دانشگاه برخورد قاطع با رمزارزها را مطالبه کند

 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، در جمع دانشجویان و در نشست پرسش و پاسخ در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان قشم تأکید کرد: دانشگاه برخورد قاطع با رمزارزها را مطالبه کند.

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان ، مهندس کریمی با اشاره به اینکه رمزارزها عمدتاً در خفا و بصورت مخفیانه فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: چگونگی شناسایی این رمزارزها می‌تواند موضوع تحقیقاتی دانشجویان باشد. شرکت توزیع برق هرمزگان به عنوان دستگاه متولی از این موضوعات استقبال کرده و دفتر تحقیقات شرکت در انجام این تحقیقات با دانشجویان همکاری خواهد داشت.

وی همچنین به ناترازی برق اشاره کرد و گفت: ناترازی برق هر سال رو به افزایش است و امسال این ناترازی قوی‌تر از سال قبل است. اگر به صورت علمی به موضوع ناترازی پرداخته نشود، قطعاً مشکلات جامعه ما بیشتر می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با بیان اینکه ناترازی در کسب و کار و زندگی مردم مؤثر است، اظهار داشت: انرژی در همه ابعاد زندگی مردم نقش‌آفرین است و باید سیاست‌هایی اعمال شود تا برق به عنوان یک کالای اساسی به خوبی در دسترس مردم قرار گیرد.

کریمی همچنین به عدم توازن در مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: ناترازی ناشی از کمبود منابع نیست بلکه ناشی از نوع رفتار ماست. فرهنگ اسراف‌گری در حوزه مصرف تداوم یافته و باید تغییر رفتار در جامعه شکل گیرد.

وی از دانشجویان خواست تا این تغییر رفتار را مطالبه کنند و گفت: استان هرمزگان یکی از عمده مصرف‌کنندگان برق در کشور است و باید به موضوع الگوی مصرف و سیاست‌های قیمتی توجه ویژه‌ای شود.

کریمی به چالش‌های ناشی از رمزارزها اشاره کرد و افزود: استفاده از رمزارزها در شرایط کنونی بزرگ‌ترین خیانت به جامعه است. دانشگاه‌ها باید به این موضوع ورود کنند و با جدیت و به صورت علمی، آسیب‌هایی که رمزارزها به جامعه می‌زنند را مورد بررسی قرار دهند.

وی همچنین خاطرنشان کرد که بین 60 تا 70 مگاوات مصرف برق رمزارزها در استان هرمزگان برآورد شده و مصرف غیرمجاز این دستگاه‌ها سهم قابل توجهی در ناترازی برق دارد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با بیان اینکه سال قبل نزدیک به 900 دستگاه رمزارز در استان کشف شده است گفت : مصرف برق یک دستگاه رمزارز به اندازه روشن بودن یک کولر گازی 18 هزار است که 24 ساعت روشن باشد. این میزان مصرف به صورت غیرمجاز قطعاً سهم قابل توجهی در مصرف برق غیرمجاز دارد.

امید است این دغدغه در دانشجویان شکل گیرد که با جدیت و به صورت علمی وارد عرصه تحقیق پیرامون آسیب‌هایی که رمزارزها به جامعه می‌زنند بشوند. بسیاری از لوازم برقی در مناطق آلوده به رمزارز آسیب می‌بینند، به اقتصاد خانواده صدمه می‌زنند، ناترازی را تشدید می‌کنند. دانشگاه می‌تواند برخورد قاطع با این موضوع را مطالبه کند.

در پایان این برنامه ، نشست پرسش و پاسخ مدیر عال شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با مهندس کریمی برگزار شد و وی به سووالات مطرح شده پاسخ داد.

انتهای پیام

 

 منبع خبر