توصیه‌های ضروری برای مصرف محصول های سبوس‌دار

 توصیه‌های ضروری برای مصرف محصول های سبوس‌دار

 مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: سبوس دارای بیشترین میزان پروتئین نسبت به سایر قسمت‌های گندم و شامل ویتامین‌های گروه A، B،C و E می باشد.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، سید محمدعلی نوری امروز ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: در دنیای امروز که بسیاری از غذاها از فرآیندهای صنعتی عبور می‌کنند و بسیاری از مواد مغذی خود را از دست می‌دهند، سبوس به عنوان یک منبع تغذیه‌ای حیاتی اهمیت زیادی دارد، اما برای مصرف آن، نکات مهمی باید رعایت شود.

او گفت: سبوس دارای بیشترین میزان پروتئین نسبت به سایر قسمت‌های گندم و شامل ویتامین‌های گروه A، B،C و E می باشد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان با بیان اینکه سبوس گندم بخشی از دانه گندم است که در فرآیند آسیاب کردن از هسته جدا می‌شود، افزود: این لایه بیرونی سرشار از مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی آنتی اکسیدان است و به دلیل داشتن ترکیبات مغذی بالا، یکی از مهم‌ترین منابع غذایی محسوب می‌شود و نقش اساسی در سلامت انسان دارد.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر