چگونه از وال مش در پروژه خود استفاده کنیم؟

وال مش به عنوان یک روش جدید مقاوم سازی دیوارها به جای وال پست های فلزی در ساختمانها معرفی شد. این سیستم به دلیل صرفه جویی در زمان و هزینه، اجرا بدون نیاز به تجهیزات سنگین و افراد متخصص، خیلی سریع مورد استقبال مهندسان و مجریان ساختمان قرار گرفت.

دلیل اصلی ممنوعیت اجرای والمش در سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۳۰ آبان ۱۴۰۲، طی نامهای از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، استفاده از والمش در دیوارهای پیرامونی ممنوع شد.
- نبود دستورالعملهای مدون و استاندارد فنی برای طراحی و اجرا
- مشکلات اجرایی و نظارتی در استفاده از مشهای بیکیفیت
- عدم وجود اسناد پشتیبان معتبر جهت کنترل کیفیت
نکته مهم این بود که نامه ممنوعیت رسمی ابلاغ نشد و صرفاً به صورت یک اطلاعیه منتشر شد که همین موضوع باعث ابهام و سردرگمی گسترده بین مهندسان، ناظران و مجریان ساختمانی گردید.
رفع ممنوعیت والمش در سال ۱۴۰۳
پس از بررسیهای کارشناسی و انجام آزمایشهای فنی روی والمش، در شهریور ۱۴۰۳، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با انتشار رسمی، ضوابط استفاده از وال مش بجای وال پست و رفع ممنوعیت وال مش را اعلام کرد.
اکنون اجرای مش فایبرگلاس ( وال مش ) در دیوارهای پیرامونی و داخلی، طبق این آییننامه مجاز است و مهندسان ناظر و مجریان میتوانند به استناد اسناد رسمی، این روش را در پروژههای ساختمانی اجرا کنند.
تاییدیه فنی وال مش شرکت زرین گام
مجموعه کارخانجات عایق سازان زرین گام، به عنوان بزرگ ترین تولید کننده منسوجات فایبرگلاس در ایران، با بهرهگیری از تکنولوژی های پیشرفته و تیم متخصص، موفق به دریافت گواهینامه فنی برای وال مش خود شد. این گواهینامه، که در 9 آذر 1403 صادر گردید، تأییدی بر کیفیت و مطابقت محصولات زرین گام با استاندارد های ملی و بین المللی است.
گواهی نامه فنی وال مش شرکت زرین گامبا دریافت این مجوز، زرین گام به عنوان تنها شرکت تولید کننده مش فایبرگلاس دارای مجوز در ایران، نقش مهمی در تأمین نیازهای صنعت ساختمان و مقاوم سازی دیوارهای غیرسازه ای ایفا میکند. این دستاورد نشان دهنده تعهد شرکت به ارتقای کیفیت و نوآوری در تولید محصولات فایبرگلاس است.
مراحل اجرای وال مش
اجرای وال مش در چند مرحله ساده انجام میشود:
1. دیوارچینی و دیوارکشی ساختمان به صورت متعارف
در اولین مرحله اجرای وال مش، باید دیوارچینی و دیوارکشی ساختمان به صورت اصولی انجام شود. نیازی به ایجاد تغییرات خاصی در روند اجرای دیوار نیست و می توان طبق همان روال گذشته، مراحل چیدمان دیوار را با انواع بلوک های بتنی و آجری انجام داد.
2. اجرای پلاستر زیرین
بر اساس نقشه اجرایی و محل نصب توری فایبرگلاس، لازم است که لایه اول پلاستر وال مش روی دیوار ساختمان قرار بگیرد. پلاستر استفاده شده باید از جنس سیمان یا گچ با افزودنی های خاص باشد. در مواقعی که نیاز به گچ کاری روی دیوار است، بهتر است که پلاستر نیز به صورت گچی انتخاب شود.
3. نصب توری (نوار) وال مش
در مرحله بعدی نیاز است که توری وال مش روی دیوار نصب شود. بسته به نقشه اجرایی، توری ها می توانند به صورت نواری و با فواصل مشخص روی دیوار قرار بگیرند. البته نحوه اجرای توری وال مش با توجه به گرماژ و مشخصات توری متفاوت است.
4. اجرای پلاستر رویی
در مرحله بعدی برای افزایش حداکثر گیرایی توری فایبرگلاس روی دیوار، لایه دوم پلاستر وال مش بر روی توری وال مش و پروفیل های نبشی وال مش قرار می گیرد. لایه دوم پلاستر باید با همان جنس لایه اول پلاستر باشد.
5. اجرای نبشی ها
در نهایت لازم است که پروفیل های نبشی برای مهار لبه ها با چسب اپوکسی به سقف، تیر و ستون ها چسبانده شوند.
بزرگ ترین تولید کنندگان وال مش در ایران
شرکت زرین گام با ظرفیت تولید ۱,۷۰۰,۰۰۰ متر مربع در ماه، بزرگ ترین تولید کنندگان وال مش در ایران است. این میزان تولید، تضمین میکند که پروژه های ساختمانی، حتی در مقیاس های بزرگ، بدون تأخیر و کمبود محصول اجرا شوند.
بسیاری از رقبا توانایی تأمین سفارشهای انبوه را ندارند، اما شرکت عایق سازان زرین گام با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته و خطوط تولید مدرن، همواره محصولات باکیفیت را در کوتاه ترین زمان ممکن عرضه میکند. این ویژگی، یک مزیت رقابتی مهم برای شرکت محسوب میشود و امکان همکاری گسترده با پروژه های ملی و بزرگ را فراهم میکند.
جهت ثبت سفارش میتوانید با شماره تلفن 02192005560 جهت مشاوره تماس حاصل فرمایید
https://zarringum.com/products/fiberglass-mesh/
رپورتاژ





مطالب مرتبط
- زمان بازی فوتبال ساحلی ایران و موریتانی مشخص شد !
- شرایط وام ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیونی اندوخته بانوان بانک مهرایران اعلام شد
- پیش بینی قیمت دلار ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
- نسبت دانشجو به استاد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۵۵ درصد افزایش یافت
- قیمت نیسان آبی کارکرده و صفر / با کمتر از ۳۵۰ میلیون نیسان آبی بخرید؟ + اردیبهشت ۱۴۰۴
- سازمان امور مالیاتی: سود معاملات ارز دیجیتال مشمول مالیات است
- آیا پرچم آمریکا هنوز روی ماه برافراشته است؟
- طوفان شدید تا ساعتی دیگر به تهران میرسد