تحول در زیرساختهای دانشبنیان خوزستان با شکلگیری صندوقهای CVC

برنا - گروه علمی و فناوری؛ معاون علمی رئیسجمهور در شورای اقتصاد دانشبنیان از تسهیلات اعتبار مالیاتی تاکید کرد و گفت: راهاندازی صندوقهای CVC با متمرکز کردن تسهیلات، تحولی چشمگیر را در اقتصاد دانشبنیان خوزستان رقم خواهد زد.

معاون علمی رئیسجمهور با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای استان برای توسعه اقتصاد دانشبنیان، گفت: برخورداری بدنه استانداری از مدیرانی که سابقه حضور در پارکهای علم و فناوری را دارند، فرصتی طلایی برای خوزستان است و این فرصت، بیتردید، مسیر توسعه شرکتهای دانشبنیان این استان را هموار میکند. وجود صنایع بزرگ در استان خوزستان، اما پنجره فرصت دیگری است که میتواند توسعه زیستبوم دانشبنیان را در این استان تسهیل کند.
حسین افشین راهاندازی حداقل سه تا چهار صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) با مشارکت صنایع بزرگ را از اقدامات ضروری در این استان دانست و افزود: سال گذشته سهمی از تسهیلات اعتبار مالیاتی به استان خوزستان تخصیص نیافته، این در حالی است که دیگر استانها از این ظرفیت بهرهمند شدهاند. راهاندازی صندوقهای CVC میتواند سهم قابل توجهی از این تسهیلات مبتنی بر قانون جهش تولید دانشبنیان و فرصتهای سرمایهگذاری کشور را به سمت خوزستان سوق دهد.
افشین در ادامه افزود: صنایع استان خوزستان توانایی ایجاد چند صندوق CVC با سرمایههای چند همتی را دارند. اگر این اقدام مهم در استان اجرایی شود، ما در معاونت علمی بهجای حمایت از استان، باید از آن الگو بگیریم.
وی در ادامه با اشاره به تجربه موفق استانهای دیگر در استفاده از ماده ۱۱ و ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان، خاطرنشان کرد: صنایع بزرگ میتوانند با ساخت و تجهیز آزمایشگاهها و زیرساختهای تحقیقاتی در دانشگاهها از معافیت مالیاتی برخوردار شوند.
بازسازی دانشگاه جندیشاپور و شکلگیری سه گوش «تمدن»، «فرهنگ» و «فناوری»
معاون علمی رئیسجمهور همچنین از آمادگی کامل برای مشارکت در توسعه و تجهیز زیرساختهای فناوری و نوآوری خوزستان، خبر داد و افزود: آمادگی داریم تا در تامین هزینه بازسازی و ارتقای کاربری ساختمان سهگوش دانشگاه جندیشاپور اهواز برای شکلگیری سه گوش «تمدن»، «فرهنگ» و «فناوری» مشارکت کنیم. در صورت مشارکت دانشگاه شهید چمران و استانداری، آمادهایم تا این پروژه را برای توسعه زیستبوم خلاق و دانشبنیان در استان اجرا و آن را تا اسفندماه افتتاح کنیم.
به گزارش معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در بخش دیگری از سخنان خود از تخصیص بودجهای نزدیک به یک همت برای بنیاد ملی علم و افزایش سقف حمایت از پژوهشها خبر داد و از استادان و پژوهشگران دانشگاههای استان خواست با ارائه پژوهشهای رقابتی، از این ظرفیت برای پیشبرد پروژههای علمی و فناورانه بهره ببرند.
نشست شورای اقتصاد دانشبنیان استان خوزستان، ۲۳ فروردینماه، با حضور حسین افشین، معاون علمی رییسجمهور، محمدرضا موالیزاده، استاندار خوزستان، رؤسای دانشگاهها، پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان استان و جمعی از فعالان صنعتی و فناور برگزار شد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط
- متین ستوده هر چی پول داره خرج کفش و لباسش میکنه 😎😮لباسای مارک و اسپرتش چه خوشگلن😎😏
- تنها در صدر: مکتامینی ناپولی را قهرمان میکند!
- پیام سفارت انگلیس درباره بندر شهید رجایی
- مدیران، بهترین بازیکن استقلال را فراری دادند
- تندباد ۹۰ کیلومتر بر ساعت ۴۳ درخت را در اصفهان انداخت
- تبریک تولد خاص و متفاوت عموپورنگ به نعیمه نظام دوست// معلومه خیلی به هم علاقه دارن😍😎
- موج ایدز و سقط جنین در راه است؟
- صلاح حاضر به جشن گرفتن با نونیز نشد