رونمایی از ۲ محصول دانشبنیان توسط معاون علمی رئیس جمهور

برنا - گروه علمی و فناوری؛ معاون علمی رئیسجمهور در مراسم رونمایی از دو محصول دانشبنیان راهبردی صنعت نفت در پردیس انرژی اهواز گفت: استان خوزستان دارای ظرفیت قابل توجهی در حوزه دانشبنیان است و بر همین اساس از توسعه شرکتهای دانشبنیان استان در حوزههای دارای مزیت و متناسب با توانمندی استان حمایت میکنیم.

آیین رونمایی از دو محصول دانشبنیان راهبردی صنعت نفت با حضور معاون علمی ریاست جمهوری و به میزبانی پردیس علم و فناوری انرژی اهواز امروز ۲۳ فروردینماه برگزار شد.
معاون علمی رئیسجمهور، استان خوزستان را یکی از بسترهای ارزشمند و دارای ظرفیت برای توسعه اقتصاد دانشبنیان دانست و افزود: خوزستان، استان فرصتها است، ظرفیتهای گردشگری، منابع عظیم و ثروتآفرین، اقتصاد دریامحور، عقبه صنعتی، پیشتازی در فناوری و نوآوری شاهدی بر این مدعا است.
حسین افشین، در این آئین از حمایت جدی معاونت علمی برای تسهیل مسیر فعالیت شرکتهای دانشبنیان و رشد کمی و کیفی آنها در استان خوزستان خبر داد و افزود: تعداد شرکتهای دانشبنیان در استان خوزستان، از حیث کمی با ظرفیت واقعی خود فاصله معناداری دارد و این عدد حداقل باید به ۶۰۰ شرکت دانشبنیان ارتقا یابد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حمایت از تجهیز و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری استان خوزستان خاطرنشان کرد: این استان، نیازمند یک پارک علم و فناوری منسجم است تا از رهگذر آن، تحولی در زیرساختهای علمی و فناورانه خود رقم بزند.
به گزارش معاونت علمی ریاست جمهوری، این مقام مسئول همچنین بر دریافت تسهیلات اعتبار مالیاتی بر مبنای قانون جهش تولید دانشبنیان، متمرکز شد و گفت: از آنجا که خوزستان، استانی صنعتی محسوب میشود، از ظرفیت حداقل ۳ هزار میلیارد تومانی اعتبار مالیاتی (مواد ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان) جهت انجام پروژههای تحقیق و توسعه برخوردار است. استفاده از ظرفیتهای این دو ماده قانونی، ابزاری برای توسعه زیرساختهای علمی، فناورانه و فضاهای دانشبنیان استان است، اما این ظرفیتها همچنان در توسعه فضاهای فناورانه و نوآورانه مورد استفاده قرار نگرفتهاند.
وی با تأکید بر شکلگیری صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) در این استان افزود: این صندوق میتواند اعتبار مالیاتی شرکتها را جذب کرده و برای توسعه زیرساختهای دانشبنیان استانی صرف شود.
افشین در ادامه افزود: بر اساس بند ت ماده ۱۱ قانون جهش تولید، اگر شرکتی در پارک علم و فناوری برای توسعه زیرساختهای فیزیکی مانند آزمایشگاه یا ساختمانهای نوآوری هزینه کند، از اعتبار مالیاتی برخوردار میشود؛ نمونه موفق این کار در استانهای مختلفی پیادهسازی شد، اما میزان سرمایهگذاری و استفاده از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه، کمتر از ۲۰ میلیارد تومان است و باید در این زمینه گامهای جدیتری برداریم.
وی با اشاره به آمادگی معاونت علمی ریاستجمهوری برای تجهیز و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری استان خوزستان، گفت: آمادگی حمایت از ناحیه نوآوری استان خوزستان مشروط به گرفتن تأییدیه شورای عتف و تجهیز زیرساخت برج نوآوری را داریم.
معاون علمی رئیسجمهور در پایان گفت: تلاش میکنیم تعداد شرکتهای دانشبنیان را به ۶۰۰ عدد برسانیم البته ارزیابی این شرکتها با توجه به اهمیت و حساسیت بالای این فرآیند، موضوعی حاکمیتی است و این مهم به هیچ استانی واگذار نشده و نخواهد شد و تلاش میکنیم با شناسایی و رفع موانع شرکتها، روند دانشبنیان شدن شرکتها تسهیل کنیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط
- تنها در صدر: مکتامینی ناپولی را قهرمان میکند!
- چهار بازیکن جدید در پرسپولیس!
- تبریک تولد خاص و متفاوت عموپورنگ به نعیمه نظام دوست// معلومه خیلی به هم علاقه دارن😍😎
- تندباد ۹۰ کیلومتر در ساعت ۴۳ درخت در اصفهان را انداخت
- پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی حادثه بندر شهید رجایی
- عروس تو روز عروسی با پاهای مصنوعیش داماد رو سورپرایز کرد😨 داماد چه شوکه شده!!!
- از خطرناکترین محله اسرائیل چه میدانید؟
- موج ایدز و سقط جنین در راه است؟