ارتقای شبکه آزمایشگاهی کشور در ابعاد ملی و بینالمللی

برنا - گروه علمی و فناوری؛ رییس شبکه آزمایشگاهی کشور گفت: گسترش دامنه فعالیتها و خدمات ملی و بینالمللی در راستای ارتقای پژوهشها، توسعه بهرهوری و تحول در حوزههای راهبردی همچون آموزش، تولید، صنعت و فناوریهای پیشرفته، در دستور کار شبکه آزمایشگاهی کشور قرار دارد.

رئیس شبکه آزمایشگاهی کشور، با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای این شبکه برای توسعه اقتصاد کشور، عنوان کرد: ارتقای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی به شبکه آزمایشگاهی کشور، جایگاه این شبکه را متحول کرده و مأموریتهای آن را در ابعاد ملی و بینالمللی ارتقاء داده است. این تحول با هدف گسترش دامنه فعالیتها و خدمات شبکه در راستای ارتقای بهرهوری، تحول در کشاورزی، غذا و تولید صنعتی، سهولت دسترسی پژوهشگران، صنعتگران و فناوران به خدمات آزمایشگاهی کارآمد انجام میشود.
امیر یونسیان با تأکید بر پیگیری و استمرار راهبردهای شبکه آزمایشگاهی افزود: سیاست اصلی دوره جدید، ادامه مسیر ۲۰ ساله گذشته در جهت خدمترسانی هرچه مطلوبتر به جامعه مخاطبان است. در این راستا، برنامههای ویژهای برای گسترش تخصصی فعالیتهای شبکه و تقویت تعاملات بینالمللی طراحی شده است.
به گزارش معاونت علمی، یونسیان در خصوص اولویتهای کاری شبکه آزمایشگاهی کشور، توضیح داد: شبکه آزمایشگاهی کشور، به طور ویژه از توسعه فعالیتهای آزمایشگاهی دانشآموزی حمایت خواهد کرد. این حمایتها شامل آموزش، اعتبارات پژوهشی، خرید تجهیزات ایرانی و پشتیبانی از پژوهشسراها و آزمایشگاههای دانشآموزی خواهد بود.
وی همچنین استانداردسازی و توسعه خدمات آزمایشگاهی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی را یکی دیگر از اولویتهای شبکه آزمایشگاهی کشور برشمرد و گفت: ارائه خدمات تخصصی مانند آنالیز خاک و بررسی باقیمانده سموم، نقش مهمی در افزایش کیفیت و بهرهوری محصولات کشاورزی ایفا خواهند کرد. بر همین اساس در راستای تحقق امنیت غذا و رسوخ فناوری به حوزه راهبردی کشاورزی، خدمات آزمایشگاهی و زیرساختهای شبکه آزمایشگاهی کشور در حوزه کشاورزی و غذا، تقویت خواهند شد.
رئیس شبکه آزمایشگاهی کشور، با تأکید بر ضرورت توسعه خدمات و تعاملهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی در سطح بینالمللی بیان کرد: تقویت تعاملات بینالمللی با آزمایشگاهها، صنایع و متخصصان خارجی از جمله اهداف شبکه آزمایشگاهی کشور است. این تعاملات میتوانند توسعه صادرات محصولات دانشبنیان و گسترش همکاریهای پژوهشی را تقویت کنند.
یونسیان توسعه توانمندی در عرصه تولید نیمهصنعتی و تقویت آزمایشگاهها برای ساخت پایلوتهای آزمایشگاهی را یکی دیگر از این راهبردها دانست و افزود: در نظر داریم خدمات پیشرفته صنعتی، نظیر طراحی صنعتی، ساخت نمونه اولیه و تولید سریع را با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه تلاش برای شناسایی و بهرهمندی حداکثری از زیرساختها و توانمندیهای آزمایشگاهی کشور، یکی دیگر از راهبردهای این شبکه به شمار میرود، عنوان کرد: بهرهوری بهینه از سرمایهها و زیرساختهای آزمایشگاهی کشور، یکی از اصلیترین راهبردهای شبکه خواهد بود.
رئیس شبکه آزمایشگاهی کشور در پایان خاطرنشان کرد: تمامی این راهبردها در راستای تحقق اهداف بلندمدت و ارتقای کیفیت خدمات، با کمک و همراهی تمامی فعالان زیستبوم آزمایش، تحقیقات و فناوری، از جمله مراکز آزمایشگاهی عضو، محققان، پژوهشگران و شرکتهای دانشبنیان و فناور اجرایی خواهند شد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط
- اسپیس ایکس با تصویری دیدنی دویستوپنجاهمین پرتاب استارلینک را جشن گرفت
- علت جهش ۵۰ درصدی مونرو مشخص شد: پولشویی ۳۳۰ میلیون دلار بیت کوین دزدی!
- قیمت دینار عراق، امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
- فهرست بزرگترین صادرکنندگان فولاد ایران/ فولاد خوزستان در صدر
- سقوط 30 درصدی تراکنش های بانکی در فروردینماه/ چگونه نوروز رفتار مالی خانوارها را تغییر میدهد؟
- شباهت جالب غش کردن لاله مرزبان در سریال آبان با جواد رضویان! + ویدئو
- فال درخت | فال درخت سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
- هشدار؛ آمپول و قرص های لاغری با چاشنی شیشه