تکمیل باغ راه حضرت زهرا بعد از ۱۰ سال انتظار/ شهرداری تهران یک گام دیگر به سمت انسان محوری شهر برداشت

 تکمیل باغ راه حضرت زهرا بعد از ۱۰ سال انتظار/ شهرداری تهران یک گام دیگر به سمت انسان محوری شهر برداشت

 برنا - گروه اجتماعی؛ طرح احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) به وسعت حدود ۱۰ کیلومتر که از سال ۱۳۸۳ شروع شده بود در واپسین روز‌های سال ۱۴۰۳ تکمیل شد.

طرح احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) به وسعت حدود ۱۰ کیلومتر که ازسال ۱۳۸۳ شروع شده بود در واپسین روز‌های سال ۱۴۰۳ تکمیل شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، این طرح یکی از بزرگترین طرح‌های بازآفرینی شهری در تهران محسوب می‌شود که ۹.۵ کیلومتر طول و ۳۰ تا ۳۵ متر عرض دارد.

افزایش سرانه فرهنگی و رفاهی مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران

این باغ راه که بارویکرد کاهش شکاف اجتماعی، افزایش سرانه فرهنگی و رفاهی مناطق ۱۷ و ۱۸ به بهره برداری رسید، به رونق گردشگری شهری در مناطق جنوبی تهران کمک شایانی خواهد کرد.

باغ راه حضرت زهرا (س)، در واقع یک مسیر پیوسته دوچرخه سواری به طول۹.۵ کیلومتر و مسیر پیوسته پیاده راه به مساحت حدود ۳۰هزار مترمربع تعریف شــده است.

برای این کلان پروژه شهری علاوه بر ابعاد گردشگری ـ محیط زیستی، یک فضای سرپوشــیده خدماتی در ابعاد وسیع در نظر گرفته شده و همچنین اختصاص چندین هزار مترمربع فضای روباز ورزشــی، خدماتی و شــهری ازدیگر ابعاد این کلان پروژه شهری است.

یکی از شــاخص‌های برجســته این پروژه، را می‌توان تأمیــن بیش از ۳۵۰۰ واحد پارکینگ سرپوشــیده در زیــر باغ راه برشمرد.

چراغ پیاده راه با جشن‌های نیمه رمضان روشن شد

در اولین گام بهره برداری به محل‌های برگزاری رویداد‌های بزرگ شهرتهران همزمان با ایام رمضان تبدیل شد.

معاونت فرهنگی شهرداری تهران به برنامه‌های ویژه‌ای را برای رونق بخشیدن به این فضای جدید فرهنگی اجتماعی شهر اختصاص داده است؛ که در نخستین قدم به برگزاری مهمونی شهر همزمان با نیمه رمضان اقدام کرده است.

احداث یک پل ارتباطی برای تقویت ارتباطات محله‌ای

همچنین به منظورتقویت ارتباط پیاده بین منطقه ۱۷ و ۱۸ پلی بـه طول ۱۴۲ متر و عرض متغیر ۱۳ تا ۲۶متر طراحی شد تا علاوه بر تقویت ارتباطات منطقه‌ای و محله‌ای، پیوستگی جریان حرکتی نیز در طول پروژه تداوم یابد.

کاهش شکاف اجتماعی مناطق ۱۷ و ۱۸، رونق گردشگری شهری و تأثیرات مثبت فرهنگی در مناطق کم برخوردار، تبدیل فضای رها شده شهری بـه عرصه بافت و ساماندهی فضا‌های بی دفاع، تأمین بخشی از خدمات مورد نیاز محله در حوزه‌های فرهنگی، تفریحی و فضـای سبز، افزایش کیفیت بصری محیط، ایجاد فضا‌های شهری رویدادپذیر و ساماندهی اراضی فوقانی تونل تهران تبریز ازاهداف این پروژه است.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر

از بین اخبار