به گزارش رکنا، برای تهیه خلال پوست نارنج در خانه، ابتدا باید خلالها را در آب سرد ریخته و چندین ساعت زمان دهید. در طی این مدت آب آن را چند بار عوض کنید. سپس، خلالها را به مدت ۳ دقیقه و تا سه مرتبه در آب بجوشانید و بعد از هر بار بجوشاندن، آنها را آبکش کنید.
مواد اولیه مورد نیاز
پوست نارنج۸ عدد
شکر۲۰۰ گرم
آب به مقدار کافی
آب نارنج تازه یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه خلال نارنج با شهد
مدت زمان لازم: ۳۰ دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مرحله اول: خرد کردن پوست نارنج
در ابتدا پوست ۸ عدد نارنج را کاملاً شسته و جدا کنید. با چاقوی تیز، لایه سفید درونی پوستها را حذف کرده و سپس آنها را به شکل خلالهای باریک خرد کنید.
مرحله دوم: خیساندن پوست نارنج
خلالها را در ظرفی حاوی آب سرد قرار دهید و برای چند ساعت نگه دارید. در این مدت، چند بار آب ظرف را عوض کنید تا تلخی پوست نارنج کم شود.
مرحله سوم: جوشاندن پوست نارنج
یک قابلمه آب را روی شعله بگذارید. زمانی که آب به جوش آمد، خلالهای آبکش شده را به آب جوش اضافه کنید. ۳ دقیقه بجوشانید، آبکش کنید و سریعاً آنها را به کاسهای حاوی آب یخ منتقل کنید.
مرحله چهارم: طعمدهی به خلال نارنج
در قابلمهای شکر و آب بریزید و روی شعله بگذارید. اجازه دهید تا شکر حل شود و چند دقیقه بجوشد. سپس خلالهای نارنج را به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق آب نارنج تازه نیز بیفزایید و پس از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید.
مرحله پنجم: آمادهسازی خلالها
پس از کمی خنک شدن شهد، خلالها را جدا کرده و در آبکش بگذارید تا خشک شوند. برای استفاده روی غذاها، میتوانید خلالها را در کره کمی تفت داده و روی برنج یا مرغ استفاده کنید.
روش تهیه خلال نارنج بدون شهد
این روش، خلالهای نارنج را واحدی در آب جوش ریخته، آبکش کنید و سپس در ترکیبی از آب سرد، مقداری شکر، گلاب و ۳ عدد هل قرار دهید.
طرز تهیه خلال نارنج خشک
برای تهیه خلال نارنج خشک، پس از خرد کردن پوست نارنج و گرفتن تلخی با روش جوشاندن چندباره، آنها را درون سینی پهن کنید و بگذارید چند روز در معرض هوا قرار گیرند تا خشک شوند.
نکات کلیدی تهیه خلال نارنج
چند توصیه مهم را برای تهیه بهتر خلال نارنج به خاطر داشته باشید:
- قسمتهای سفید پوست نارنج را کاملاً جدا کنید تا تلخی خلالها برطرف شود.
- به منظور برش پوست نارنج، میتوانید از قیچی نیز بهره ببرید.
- اگر به خلالهای شیرین علاقه دارید، بعد از شیرین کردن، آنها را همراه شکر در کیسهای پلاستیکی بریزید و تکان دهید. سپس روی کاغذ روغنی پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
- حین جوشاندن خلالها، از ظرف رویی استفاده نکنید. زیرا ممکن است باعث کدر شدن آنها شود. ظروف لعابی گزینه بهتری هستند.
- فیلم گیر کردن موتورسوار در لاستیکهای محافظ
- مشاهده خبر