فضای مجازی روی مداحان تاثیر بدی گذاشته است/معیار انتخاب مداح و واعظ، میزان فالوئر شده است تا دانش و معنویت

امروز با گسترش شبکههای اجتماعی، حتی یک نوجوانی که پنج نفر هم مقابلش سینه نمیزنند، میتواند با یک ویدیو فضای اینستاگرام را پر کند، درحالیکه نه استادی دیده و نه حتی درکی از شعر دارد. مداحی در گذشته فرایندی مشخص داشت؛ افراد زحمت میکشیدند، نزد اساتید میرفتند و بهتدریج رشد میکردند.

حجت الاسلام حسین مودب، دانشجوی دکتری فقه و حقوق گرایش فقه روابط بین الملل و طلبهی سطوح عالی قم؛ شاعرو نویسنده کتاب «پیراهن آبی» درگفتگو با خبرنگار تابناک به بیان دیدگاههای خود پیرامون آسیب شناسی برخی مداحان و تاثیر فضای مجازی بر طیف مداح - واعظ پرداخت.متن و ویدئوی این گفتگو را از نظر می گذرانید:
چرا در سالهای اخیر تنش و اختلافنظر بین مداحان افزایش یافته و منشأ این روند چیست؟
این مباحث و اختلافها، به نظر من، همیشه وجود داشته و مختص امروز و دیروز نیست؛ اما رسانهها باعث شدهاند که این مسائل بیشتر دیده شوند. افراد مختلف در رسانهها گاهی شیطنت میکنند یا عامدانه یک موضوع را به مسئلهای بزرگ تبدیل میکنند. من نگاه کلیتری دارم و فکر میکنم این روند در زمینههای مختلف وجود داشته است. اگر به قدیمیترها نگاه کنید، میبینید که گاهی بحث و حتی اختلاف داشتند، اما این مباحث اعتقادی، فرمی یا محتوایی بود و همگی با نام سیدالشهدا گرد هم میآمدند و اصولی را رعایت میکردند.





مطالب مرتبط
- زلنسکی: اوکراین بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار کمک از آمریکا دریافت کرده است
- عمر کارت سوخت به پایان رسید/ انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی در این تاریخ
- عکسی که حال پرسپولیسیها را خوب میکند
- اطلاعات حساس نظامی آمریکا به دست چین افتاد
- مصرف این خوراکی شما را به مرگ نزدیک میکند
- گزینه جدید الهلال پس از ناکامی در جذب صلاح
- ساعت ۸ هزار دلاری سلطان عمان
- پس از تصادف مرگبار: مهاجم انگلیسی زندانی شد!