بررسی سلامت محصولات غذایی مشکوک به تقلب در بازار

بررسی سلامت محصولات غذایی مشکوک به تقلب در بازار

 رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال با اشاره به تدوین پیش‌نویس «نقشه راه سلامت و تقلبات مواد غذایی»، گفت: برنامه‌ریزی های لازم به منظور جمع آوری نمونه‌های خاص و مشکوک در سطح عرضه صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رستگار اظهار کرد: در راستای طراحی یک نقشه کامل از راهکارهای کشف تقلبات و بررسی سلامت و حلیت غذا و ارائه نقشه برای سیاستگذاری در مراکز داخل و خارج سازمان و انجام آزمون‌های سلامت و تقلبات غذایی در محصولات غذایی خاص و مشکوک در سطح عرضه با همکاری مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور اقدام می‌شود.

وی از بررسی وضعیت حلیت فرآورده‌های غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی، طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه یا PMS با آزمون‌های تخصصی مولکولی خبر داد و گفت: به منظور ارزیابی وضعیت و بررسی حلیت کالاهای سلامت محور اعم از مواد اولیه و محصولات در سطح عرضه، طرح مشترک با ادارات کل سازمان غذا و دارو، معاونت‌های غذا و داروی استان‌های مرزی کشور و مناطق آزاد کشور به مرحله اجرا در آمده است.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به فعالیت انجام گرفته در این زمینه عنوان کرد: نمونه برداری از سطح عرضه، صنایع تولیدی، انبارها و گمرکات و انجام آزمون‌های مولکولی در آزمایشگاه و تجزیه و تحلیل نتایج و داده‌های آنالیز جهت تعیین حلیت فراورده‌ها در سطح کشور در حال انجام است.

 برچسب
 

 منبع خبر

از بین اخبار