مردم حوزه علمیه قم را از خود می دانند

مردم حوزه علمیه قم را از خود می دانند

 شیراز-مدیر حوزه‌های علمیه فارس با بیان اینکه مردم همواره حوزه علمیه قم را از خود می دانند،گفت: این تعامل و وابستگی شدید معنوی بین مردم و حوزه علمیه قم ، رژیم فاسد پهلوی را ریشه کن کرد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سالگرد باز تأسیس حوزه علمیه قم گفت: حوزه علمیه قم با بیش از هزار سال قدمت از دیرین ترین حوزه‌های علمیه تشیع است و شهر قم و علمای بزرگوار این شهر مورد توجه ائمه اطهار (ع) قرار داشته و روایات متعددی پیرامون قم و علمای قم در روایات ما آمده است.

وی ادامه داد: حضرت آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری در واقع بنیانگذار باز تأسیس حوزه قم در رشد و تعالی این حوزه با برکت نقش بسیار بی نظیری داشتند.

مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس افزود: حوزه علمیه قم، در واقع مرکز تولید علوم اسلامی است و علمای بزرگ جهان تشیع با تلاش‌های خودشان توانستند روز به روز این حوزه را پرفروغ‌تر بکنند.

افتخار حوزه علمیه قم طلوع خورشیدی چون حضرت امام خمینی (ره) است

حجت الاسلام محمودی با بیان اینکه از افتخارات حوزه علمیه قم طلوع خورشیدی چون حضرت امام خمینی (ره) است، گفت: حوزه علمیه قم در حدود شش دهه قبل از انقلاب و بعد از انقلاب قدرت معنوی و وجهه مردمی خود را به اثبات رساند و با همکاری مردم، رژیم خائن و فاسد پادشاهی پهلوی را ریشه کن کرد.

خاستگاه اصلی تمدن سازی نوین اسلامی حوزه علمیه است

مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس در بخش دیگری از این گفتگو به موضوع مهم تمدن سازی نوین اسلامی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری یکی از وظایف حوزه علمیه را به عنوان یک مرکز علمی ارزشمند و دارای پشتوانه علمی هزار ساله پاسخگویی به مسائل و نیازهای متغیر و به روز رو معرفی کردند.

وی ادامه داد: مسائلی مثل بحث رابطه دولت با مردم، مردم با دولت، عدالت اجتماعی و ده‌ها موضوع و مسئله اساسی دیگر جزو این مواد می‌توان لحاظ کرد.

حجت الاسلام محمودی با بیان اینکه حوزه علمیه باید به مرحله عالی برسد که طلاب روحانیون و علمای پاسخگوی این نیازها باشند، افزود: قطعاً این هدف بزرگ مستلزم یک سری مقدماتی هست که باید فراهم شود.

وی ادامه داد: اولین اقدام برگزاری آموزش و فراگیری در سطح بسیار بالا و با کیفیت بسیار بالا در حوزه علمیه هست، دوم آموزش پژوهش که هدفش تولید محتوای علمی برای تأمین و برطرف کردن نیازهای علمی جامعه باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس افزود: سومین موضوع آشنایی با شیوه گفتگو با مخاطب و نوع تعامل با افکار عمومی است که این موضوع خیلی مؤثر است که ما بتوانیم با موم مردم با شیوه‌های جدید و جذاب ارتباط بگیریم، چهارمین موضوع استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی حرکت پرشتابی را برای رسیدن به اهداف حوزه پیشرو داشته باشیم و پنجمین موضوع داشتن انضباط در مواجهه با عناصر مخالف است.

تبدیل تهدیدهای سلامت جامعه به فرصت توسط حوزه‌های علمیه

حجت الاسلام محمودی گفت: حوزه‌های علمیه باید ظرفیت‌هایی که ممکن است تهدیدی برای سلامت جامعه باشند را تبدیل به فرصت کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس در پایان تصریح کرد: با استفاده از تمام این ظرفیت‌ها است که می‌توان در جامعه تمدن سازی نوین اسلامی را که رهبر معظم انقلاب مدنظرشان است پیاده کنیم.

 

 منبع خبر