حفظ حکمرانی دینی مستلزم ثبات در آرمان‌ها و تحول در روش‌هاست

حفظ حکمرانی دینی مستلزم ثبات در آرمان‌ها و تحول در روش‌هاست

 عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: برای حفظ حکمرانی اسلامی، دو اصل باید رعایت شود؛ نخست، ثبات در آرمان‌ها و دوم، تحول در روش‌ها.

به گزارش خبرگزاری‌مهر، سخنرانی، اجلاس دبیر استان‌های حزب مؤتلفه اسلامی با حضور محمدعلی امانی، دبیرکل حزب، محمدکاظم انبارلوئی قائم‌مقام دبیرکل حزب، اسدالله بادامچیان، رئیس شورای مرکزی، حسین انواری، نایب‌رئیس شورای مرکزی و با جمعی از اعضای شورای مرکزی و دبیران استان‌ها برگزار شد، در این نشست، برنامه سه‌ساله شعار دوره چهاردهم (تکامل حکمرانی اسلامی، تحزب ولایی، اقتدار ملی) تبیین شد.

آیت‌الله حسینعلی سعدی، عضو مجلس خبرگان رهبری، بر ضرورت نقش‌آفرینی احزاب انقلابی به ویژه موتلفه اسلامی در فضای سیاسی کشور تأکید کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، در سخنانی با اشاره به شرایط سیاسی کشور بر لزوم حضور فعال و جهت دهنده احزاب انقلابی در تحولات آینده گفت: حزب موتلفه اسلامی باید با برنامه انسجام و ارتباط مؤثر با مردم نقش آفرینی جدیدی در عرصه کشور ایفا کنند.

آیت‌الله سعدی در جمع اعضای مؤتلفه اظهار داشت: بزرگ‌ترین چالش حکمرانی اسلامی، گسست نسلی است.

این عضو مجلس خبرگان رهبری، در سخنرانی خود در اجلاس دبیران حزب مؤتلفه اسلامی، با اشاره به اهمیت صیانت از حکمرانی اسلامی، گسست نسلی را مهم‌ترین تهدید پیش روی آرمان‌های انقلاب دانست و خواستار بازنگری در روش‌ها برای حفظ این آرمان‌ها شد.

وی با تبریک مناسبت‌های روز معلم، روز کارگر و ایام حضرت معصومه (س) گفت: اگر جامعه‌ای بخواهد به صلاح برسد، معلمان و کارگران نقشی جدی در آن ایفا می‌کنند، و همچنین بر لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان انقلاب برای انتقال تجربه‌ها تأکید کرد.

آیت‌الله سعدی با مرور سه گام اساسی حزب مؤتلفه اسلامی از تلاش برای تحقق حکومت دینی پیش از انقلاب، تا استقرار و حال صیانت از نظام جمهوری اسلامی گفت: ما اکنون در مرحله‌ای هستیم که باید از حکمرانی اسلامی صیانت کنیم؛ مسئولیت اصلی مجلس خبرگان نیز دقیقاً همین است.

مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به بحران گسست نسلی اظهار داشت: گسست بین نسل‌ها می‌تواند موجب تحول در آرمان‌ها و تهدید جدی برای استمرار حکمرانی دینی شود. این همان خطری است که امروز با آن مواجه هستیم.

وی افزود: نسل جدید، به‌ویژه نسل Z و آلفا، با مؤلفه‌های هویتی ایرانی و اسلامی به نحوی متفاوت مواجه است. در برخی موارد، حتی احساس بحران هویت ملی در میان آنان مشاهده می‌شود. این نسل دین را به مثابه یک انتخاب شخصی و سلیقه‌ای تلقی می‌کند.

آیت الله سعدی با اشاره به لزوم تغییر روش‌ها برای حفظ آرمان‌ها گفت: شهید مطهری با درک درست از مسائل روز، با قلمی روان به حوزه‌هایی همچون حجاب، اقتصاد اسلامی، بیمه و بانکداری وارد شد و از ابزارهایی چون داستان و رمان نیز برای انتقال مفاهیم بهره برد. امروز نیز ما باید با چنین نگاهی به مواجهه با تحولات بپردازیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: برای حفظ حکمرانی اسلامی، دو اصل باید رعایت شود؛ نخست، ثبات در آرمان‌ها و دوم، تحول در روش‌ها. ما نمی‌توانیم در برابر تحول بایستیم، بلکه باید آن را مدیریت کنیم.

آیت‌الله سعدی در پایان با اشاره به لزوم تربیت اندیشمندان و تئوریسین‌هایی چون شهید مطهری و شهید بهشتی گفت: امروز علوم اجتماعی و حکمرانی با حرکتی خزنده به دنبال استحاله ارزش‌ها هستند. مؤتلفه در دوره سوم حیات خود باید با ثبات در اصول و هوشمندی در روش، به صیانت از حکمرانی اسلامی ادامه دهد.

همچنین در این مراسم، محمدعلی امانی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی معاونین جدید خود را در حوزه‌های مطالعات و برنامه‌ریزی، بین‌الملل، اداری و مالی، سیاسی، تبلیغات و روابط عمومی و سازماندهی آموزش معرفی کرد و معاونت‌های مختلف به ارائه چشم‌انداز و برنامه‌های خود در دوره جدید پرداختند.
نشست با پرسش و پاسخ میان دبیران استانی و معاونت‌ها به پایان رسید.

 

 منبع خبر