هدف گذاری افزایش ظرفیت سه هزار مگاواتی در نیروگاه خورشیدی قم

هدف گذاری افزایش ظرفیت سه هزار مگاواتی در نیروگاه خورشیدی قم

 مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با پروژه‌های کلیدی، از جمله توسعه پست ۴۰۰ کیلوولت قم، بر تسریع تأمین برق طرح‌های مهمی همچون بیمارستان خاتم و نهضت ملی مسکن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت برق منطقه‌ای تهران، در نشستی با حضور بهنام جو استاندار قم، شبیهی؛ مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران و جمعی از مدیران و متخصصان استان قم، وضعیت پروژه‌های اولویت‌دار حوزه انرژی برق در استان بررسی شد.
شبیهی در این نشست با اشاره به نقش کلیدی استان قم در نهضت ملی مسکن، گفت: استان قم یکی از استان‌های پیشرو در حوزه نهضت ملی مسکن است و پروژه‌های اولویت‌داری در این بخش در حال پیگیری است.

وی با اشاره به توسعه مولدهای برق در استان، اظهار داشت: اقداماتی که در حوزه توسعه و ایجاد ظرفیت تولید برق از مولدها در صنایع، ادارات و سایر بخش‌های استان قم در حال انجام است، نشان‌دهنده نگاه جدی به ارتقای زیرساخت‌های تأمین انرژی است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف در استان‌ها خبر داد و افزود: «این بسته‌ها با همکاری شرکت‌های توزیع، برق‌های منطقه‌ای و مسئولین استان‌ها برای مدیریت مصرف در تابستان پیش‌رو اجرایی خواهند شد.

شبیهی نصب کنترل‌های هوشمند را از محورهای مهم در مدیریت مصرف معرفی کرد و گفت: «اجرای سیستم‌های کنترلی هوشمند در استان‌ها در دستور کار قرار دارد و می‌تواند تأثیر مهمی در بهینه‌سازی مصرف برق به‌ویژه در فصل گرما داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به اولویت احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم بیان داشت: در حال حاضر ظرفیت منصوب خورشیدی استان قم حدود ۳۰ مگاوات است. اما با حمایت‌های استاندار محترم و پیگیری‌های مستمر، امیدواریم این عدد به ۳۰۰۰ مگاوات افزایش یابد. این یعنی تحقق ظرفیت صد برابری نسبت به وضع موجود. اگر بخواهیم این عدد را با ظرفیت فعلی تأمین برق در استان که حدود ۷۰۰ مگاوات است مقایسه کنیم، این افزایش تأثیر جدی و بسزایی در رفع ناترازی تأمین برق در استان و پایداری بیشتر شبکه خواهد داشت.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران با تأکید بر استفاده بهینه از منابع و پرهیز از اعمال محدودیت‌های ناخواسته، تصریح کرد: «اگرچه ظرفیت‌ها در سطح کشور مشخص است، اما تمام تلاش ما این است که به سمت اعمال محدودیت حرکت نکنیم. با اجرای سیاست‌های مدیریت مصرف، از جمله رعایت الگوی مصرف در ادارات و استفاده بهینه از وسایل سرمایشی و البته همراهی مردم، حداکثر تلاش خود را به کار خواهیم بست تا مشترکان برق پایداری را داشته باشند.

وی افزود: در برخی موارد ممکن است به ناچار ظرفیت‌ها اعلام شده و برخی محدودیت‌ها اعمال شود، اما تمرکز ما بر کاهش ساعات اداری و مدیریت دقیق مصرف است تا بتوانیم با کمترین تنش از دوره اوج مصرف عبور کنیم.

 

 منبع خبر