اراده جدی برای توسعه روابط اقتصادی ایران و روسیه وجود دارد

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به راه اندازی پروژه میرشتاب بین دو کشور ایران و روسیه گفت: این پروژه محصول کار مشترک بانک مرکزی ایران و روسیه است و اراده جدی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور وجود دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ محمدرضا فرزین گفت: دیپلماسی سیاسی کشور ما در سالهای اخیرمتمرکز بر توسعه کشورهای بریکس و روسیه و منطقه است. هدف اصلی توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی است.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه هیچ رابطه اقتصادی بدون رابطه بانکی و پولی امکانپذیر نیست، تصریح کرد: حتما باید رابطه بانکیرا برای توسعه اقتصادی تقویت کنیم. در سفرهای آقای پزشکیان می بینم که بعد از رایزنیهای اقتصادی و ... بلافاصله روابط بانکی را پیگیری میکنیم، یک روز بعد از سفر آذربایجان مشکل شعبه باکوی بانک ملیحل شد.
وی با اشاره به پروژه میرشتاب گفت: این پروژه محصول کار مشترک بانک مرکزی ایران و روسیه است و اراده جدی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور وجود دارد؛ بخشی از پروژه همکاری است. همکاری اولیه با سپام شروع شد. بعد از آن روابط کارگزاری ما با بانکهای روسیه از سرگرفته شد؛ الان ارتباط خوبی با بانکهای مهم روسیه داریم.
ویادامه داد: پروژه بعدی پیمانپولی بود که در انجام آن هم نواوریها وتوافقات خوبی حاصل شد؛ این پروژه هم یکی از پروژه های همکاری دو کشور است ، تمام مردم ایران و روسیه باید بتوانند باهم ارتباط بانکی و پولی داشته باشند. اینکار را با بریکس و منطقه انجام خواهیم داد. همین مدل همکاری را با بقیه کشورها میکنیم البته با بخشی شروع کردیم که در آینده جزییات را میگوییم.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- واکنش تند یک پرسپولیسی به زندانی شدن بازیکن سابق این باشگاه
- بخش عمدهای از تاریخ و فرهنگ بشر در کشورهای عضو بریکس است
- تغییر چهره یک مدیر ارشد پتروشیمی جلب توجه کرد
- همدستی دولت در برق دزدی بیت کوینیها لو رفت
- سخنگوی کمیسیون امنیت ملی به نقل از معاون وزیر خارجه: هیچ مذاکرهای درباره مباحث منطقهای و قدرت دفاعی و موشکی نداریم / غنی سازی اورانیوم خط قرمز ماست / اگر آمریکاییها به دنبال غنیسازی صفر هستند ما نیازی به ادامه مذاکرات نمیبینیم / حصول توافق مشروط به رعایت خطوط قرمز ایران است
- این تونل امشب مسدود است
- ۶۰ موکب قزوینی در مراسم اربعین حضور دارند
- تاکید وزارت صمت بر منع واردات کالای خارجی دارای مشابه داخل