تولید دستگاه الکتروشوک خودکار در پارک دانشگاه تهران

فناوران یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به طراحی و تولید دستگاه الکتروشوک خودکار برای احیای بیماران مبتلا به ایست قلبی در خارج از محیطهای درمانی شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دستگاه الکتروشوک خودکار طراحیشده توسط شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با ترکیب فناوری پیشرفته و کاربری آسان، میتواند در کاهش مرگومیر ناشی از ایست قلبی مؤثر باشد.
این دستگاه خودکار که به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است، با بهرهگیری از فناوری پیشرفته، قادر است ریتم سیگنال (ECG) نوار قلب فردی را که دچار ایست ناگهانی قلبی شده است، دریافت و از طریق الگوریتمهای هوشمند تشخیص الگو، اقدام به شناسایی و طبقهبندی آن ریتم کند. چنانچه دستگاه تشخیص دهد که ریتم مشاهدهشده از نوع فیبریلاسیون بطنی (Ventricular Fibrilation) یا تاکیکاردی بطنی (Ventricular Tachycardia) است، اقدام به اعمال شوک الکتریکی میکند.
یکی از مزیتهای اصلی دستگاه این است که میتواند انرژی اعمالی را بر اساس امپدانس بدن تنظیم کند تا در حالات مختلف، انرژی متناسب جهت احیای قلبی به بیمار منتقل شود. منبع تغذیه اصلی دستگاه، یک باتری است که توسط شرکت فناور در دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ عرضه میشود و قادر است حداقل 150 شوک با حداکثر انرژی (200 ژول) به بیمار اعمال کند.
این محصول دانشبنیان، همچنین دارای راهنمای صوتی و تصویری است و برای استفاده توسط افراد غیرمتخصص طراحی شده است. افزون بر این، با وجود استانداردها و کیفیت قابل رقابت، قیمتی بسیار پایینتر از نمونه همانند خارجی دارد.
گفتنی است این محصول در نمایشگاه پژوهش 1401 رونمایی شد و به تازگی به مرحله تولید تجاری رسیده است.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- سولانا و اتریوم زمینهساز صعود شدند/ از موج جدید میمکوینها غافل نشوید!
- قیمت مسکن در تهران به ۱۱۴ میلیون تومان رسید/ ۲۴۰۰ درصد رشد قیمت مسکن تهران در ۸ سال
- برپایی موکب خادمیاران رضوی منطقه ۳
- نوذری: برنامه توسعه استان قزوین مبتنی بر شرکتهای دانش بنیان اجرایی میشود
- چراغ سبز سردار آزمون برای پیوستن به یک تیم ایرانی
- مرگ هم زمان 8 زن و مرد در یک صحنه دردناک
- آب زمین از کجا آمده است؟ /شهابسنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!
- مهره کلیدی پرسپولیس مصدوم شد