۴۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه پژوهشکده شورای نگهبان

 ۴۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه پژوهشکده شورای نگهبان

  مدیر انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان گفت:انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با حضور در نمایشگاه کتاب تهران، حدود ۱۴۰ عنوان کتاب در حوزه حقوق عمومی و اساسی عرضه کرده که شامل ۴۰ عنوان جدید است.

محمد سلیمانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در حاشیه نمایشگاه تهران اظهار داشت:انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان سال 1392 به منظور انتشار دستاوردهای علمی و انعکاس  پژوهش‌های پژوهشکده شورای نگهبان در فضای نشر و برای عموم مخاطبان خصوصاً دانشجویان و اساتید راه‌اندازی شده است.

مدیر انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان گفت: این انتشارات ضمن حضور در بخش حضوری و مجازی نمایشگاه، حدود 140 عنوان از جمله 40 عنوان جدید برای مخاطبان عرضه کرده است که همه کتاب‌ها در حوزه حقوق عمومی و حقوق اساسی است.

وی با بیان اینکه انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در چند حوزه تمرکز کرده است گفت: یک حوزه مطالعات مربوط به شورای نگهبان است که در این حوزه آثاری مثل مشروح مذاکرات شورای نگهبان، مبانی نظرات شورا، استدلال‌های شورا در بررسی مصوبات، قوانین و مقرراتی که مربوط به انتخابات است و نظارتی که شورای نگهبان باید داشته باشه منتشر شده است.

مدیر انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان گفت:بعضی از آثار پژوهش‌هایی است که مربوط به شورای نگهبان و صلاحیت‌های این شورا است؛ خیلی از مردم تصور دارند که شورای نگهبان صرفاً در زمینه انتخابات صلاحیت دارد درصورتی که شورای نگهبان در زمینه بررسی مصوبات مجلس و تفسیر قانون اساسی هم دارای صلاحیت است‌.

سلیمانی با بیان اینکه قانون اساسی عالی‌ترین سند حقوقی و قانونی کشور است و به عنوان قانون مادر شناخته می‌شود و محور وحدت و محور انسجام ملی در هر کشور است گفت: در این حوزه و در زمینه شرح اصول قانون اساسی نیز پژوهش‌ها و مطالعاتی انجام و به چاپ رسیده است. همچنین در برخی موضوعات مهم دیگر از جمله حوزه حقوق برنامه، حوزه حقوق بودجه آثاری برای مخاطبان عرضه شده است.

وی ادامه داد:در حوزه حقوق تطبیقی و نهادهای دادرسی اساسی یا نهادهای ناظر بر انتخابات یا ناظر بر قانون اساسی در کشورهای دیگر کتاب‌هایی در این زمینه توسط انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به چاپ رسیده است

 سلیمانی افزود: نظارت اساسی تطبیقی که امسال برای اولین بار در نمایشگاه کتاب عرضه شده است، نهادهای دادرسی اساسی را در شمال آفریقا و در خاورمیانه، و برخی دیگر از کشورهای مهم دنیا را بررسی کرده است.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر

از بین اخبار