در پرداخت حقالتدریسها و امتحانات خرداد مشکلی نداریم

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: برنامه درسی باید متناسب با نیازهای جامعه تغییر کند و صرفا حفظ ساختارهای گذشته پاسخگوی نسل امروز نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حمیدرضا شیخالاسلام امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه قم با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش محور اصلی توسعه در کشور است، گفت: این نهاد نیازمند مدیرانی آیندهنگر و تحولآفرین است که بتوانند نظام آموزشی را متناسب با نیازهای نسل امروز متحول کنند.
وی افزود: آموزش و پرورش زیربنای اصلی توسعه در هر کشوری است و تحول در حوزههای گوناگونی مانند پزشکی، صنعت، کشاورزی و حتی اقتدار نظامی جمهوری اسلامی، ریشه در تلاش و همت معلمان دارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک کشور با بیان اینکه «زندگی یک فضیلت است و پاداش آن، خود زندگی است» گفت: معلمان، فضیلت زیستن را به نسل آینده میآموزند و این رسالت ارزشمندی است که با هیچ معیار مادی قابل جایگزینی نیست.
شیخالاسلام با تقسیمبندی مدیران به چهار گروه، تصریح کرد: نظام تعلیم و تربیت امروز به دو دسته از این مدیران نیاز دارد؛ نخست، آنهایی که تغییر را میسازند و دوم، آنهایی که تغییر را پیشبینی میکنند. ماندن در ساختارهای پیشین پاسخگوی نیازهای جامعه امروز نیست.
وی تغییر در برنامه درسی متناسب با اقتضائات جامعه را یک ضرورت دانست و افزود: حفظ صرف ساختارهای سنتی، ما را از پاسخگویی به نیازهای واقعی دانشآموزان بازمیدارد.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، مفهوم تربیت را «شناخت ارزشها» عنوان کرد و گفت: اگر دانشآموز بتواند ارزشها را بفهمد، به آنها عشق میورزد، آنها را میپذیرد و در نهایت در زندگیاش جاری میسازد؛ این نگاه میتواند ذهنیت دانشآموز را برای زندگی اجتماعی متعهدانه شکل دهد.
شیخالاسلام در ادامه، ارتقای جایگاه اجتماعی معلم را از نشانههای تحول در نظام آموزشی دانست و تأکید کرد: سرمایه اجتماعی در دنیای امروز از سرمایه مادی و حتی منابع انسانی مهمتر است. اگر جامعهای از اعتماد متقابل و مقبولیت عمومی برخوردار باشد، مسیر توسعه را هموارتر طی خواهد کرد و این سرمایه اجتماعی، در دل آموزش و پرورش شکل میگیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک کشور با اشاره به اهتمام دولت برای بهبود وضعیت معیشتی معلمان گفت: دولت سیزدهم تاکنون 27 جلسه درباره مسائل آموزش و پرورش برگزار کرده و خوشبختانه در زمینه پرداخت حقالتدریسها و تأمین نیازهای امتحانات خردادماه دغدغهای وجود ندارد.
شیخالاسلام با اشاره به ظرفیتها و چالشهای آموزش و پرورش در استان قم، خواستار توجه استاندار به مولدسازی داراییها و تخصیص زمینهای آموزشی شد و گفت: در برخی مناطق پرجمعیت مانند بلوار غدیر، حتی یک مدرسه نیز وجود ندارد که این موضوع بیانگر ضعف جدی در تخصیص زمین با کاربری آموزشی است.
معاون وزیر در پایان ضمن تشکر از خیرین مدرسهساز، مدیران نواحی آموزشی و مسئولان محلی، بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای استان برای ارتقای زیرساختهای آموزش و پرورش تأکید کرد.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- فرمانده کل سپاه به مقامات آمریکا پیام داد | هشدار به اسرائیل؛ بلایی سرتان خواهیم آورد که وعده صادق ۱ و ۲ را فراموش کنید
- خیز بیتکوین برای ثروتمند کردن سرمایهگذارانش !
- ٩ دلیل صداوسیما برای پخش دیدار استقلال از شبکه نسیم
- طعنه هالند، آرسنالیها را خشمگین کرد! (عکس)
- اعلام ترکیب تیمهای خیبر خرمآباد و پرسپولیس
- ترکیب ملوان در مصاف با جوانترین تیم لیگ
- اعتراض شماعیزاده به اقدام ترامپ علیه ایران
- محسن چاوشی از عشق و عاشقی گفت: معشوقهای برای من وجود نداشت؛ اگر میخواندم اتفاقا درباره فقدان این معشوقه بود!