نوری قزلجه: دلالان دیگر حق سود از کشاورزی را ندارند

 نوری قزلجه: دلالان دیگر حق سود از کشاورزی را ندارند

  وزیر جهاد کشاورزی، گفت: اذعان می‌کنیم که فاصله قیمت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره چهار برابر است و باید این سود نصیب بهره‌برداران اصلی بخش کشاورزی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، غلامرضا نوری قزلجه ظهر امروز در نشست با فعالان بخش کشاورزی در مغان، اظهار داشت: در سال سرمایه‌گذاری برای تولید اصلی‌ترین محور تحقق این شعار بخش کشاورزی است چرا که در سال‌های گذشته در این بخش سرمایه‌گذاری کمتری نسبت به سایر حوزه‌ها انجام شده است.

وی افزود: مخاطب اصلی شعار سال و فرمایش مقام معظم رهبری بخش کشاورزی است که کارگروهی در وزارتخانه و استان‌ها شکل گرفته تا در سال سرمایه‌گذاری برای تولید اهداف این شعار و راهکارهای تحقق آن را مورد برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری قرار دهند.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در کنار تسهیل قوانین و مقررات، سعی ما بر این است تا با در نظر گرفتن مشوق‌‌های مورد نیاز از سرمایه‌گذاران حمایت‌های لازم را انجام دهیم و در این زمینه انتظار می‌رود تشکل‌های بخش کشاورزی و تعاونی‌های روستایی بیش از گذشته فعال باشد.

نوری قزلجه گفت: در مسیر زنجیره تولید بخش کشاورزی اعم از صنایع تبدیلی، بسته‌بندی، بازاریابی، صادرات، تجارت و... باید سود به دست آمده نصیب بهره‌برداران و فعالان بخش کشاورزی شده و در این زمینه دلالان سود حاصل از ارزش افزوده را به جیب نزنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: عرصه تأمین غذای مردم و تولید محصولات کشاورزی، عرصه سخت و دشواری است و باید سعی کنیم تا در این حوزه پشتیبانی‌های لازم را از کشاورزان و بهره‌برداران انجام دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی فاصله قیمت محصول کشاورزی را از مزرعه تا سفره چهار برابر اعلام کرد و ادامه داد: به جای اینکه این سود نصیب دلالان شود، بهتر است در ایده‌آل‌ترین شرایط این منابع به عنوان دسترنج کشاورزان به جیب فعالان این بخش برود.

نوری قزلجه به 2 کشت و صنعت مغان و پارس به عنوان پیشران تحول اقتصادی استان اردبیل اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه در سال‌های گذشته بهره‌‌برداری کامل از این 2 بنگاه اقتصادی انجام نشده ولی در دوره جدید مأموریت و مسئولیت این 2 شرکت انتظار می‌رود با تلاش مدیران و پرسنل نسبت به افزایش تولید، ارزش افزوده و صادرات محصولات برنامه‌ریزی‌ها انجام شود.

وی اضافه کرد: این 2 بنگاه اقتصادی باید با همراهی تشکل‌های بخش کشاورزی، دانش‌آموزان و دانشجویان را به صورت عملیاتی وارد میدان تولید کرده تا با انتقال یافته‌های جدید، زمینه توانمندی آنها را در این زمینه فراهم کنند.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: باید این 2 بنگاه اقتصادی در مسیر درست و به نفع تحول اقتصادی مردم منطقه عمل کنند تا در همه ابعاد زمینه برای شکوفایی و پیشران بودن این 2 مجموعه در سطح ملی و استانی فراهم آید.

نوری قزلجه اظهار کرد: انتظار می‌رود کشاورزی سنتی و نیمه صنعتی ما به سمت کشاورزی مدرن حرکت کند تا با گذر از مشکلات و دغدغه‌ها بتوانیم در این حوزه موفق عمل کنیم.

انتهای پیام/131

 
 
 

 منبع خبر

از بین اخبار