تمام غذای کپکزده را دور بریزید

کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپکها هشدار داد که سموم کپکها با حرارت و شستوشو از بین نمیرود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سوگند کاخکی با بیان اینکه کپکها نوعی قارچ با ساختار کرکمانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، بیان کرد: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپکزده باشد، باید کل آن را دور بریزید.
وی گفت: ظاهر شدن کپک به رنگهای سبز، آبی یا سفید روی نان، پنیر، میوهها و سبزیجات نشان از حضور این قارچها دارد. کپک نان از رایجترین انواع کپکهای غذایی است که اغلب با آن مواجه میشویم. علاوه بر این، کپک روی رب، مربا، ترشی، آبغوره، آبلیمو و میوهها نیز در خانهها دیده میشود.
کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو افزود: برخی از کپکها قابلیت تولید سم دارند و این سموم حتی با پخت، حرارتدهی یا شستوشو از بین نمیروند. این ترکیبات میتوانند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کنند؛ از جمله مشکلات گوارشی، حساسیتهای تنفسی، آسیب به کبد و کلیه و حتی سرطان.
کاخکی تأکید کرد: مهمترین نکته، دور ریختن کامل مواد غذایی کپکزده است، حتی اگر کپک فقط در بخشی از آن دیده شود، چراکه احتمال پخش سموم در سراسر ماده غذایی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: بهترین راه پیشگیری، نگهداری صحیح مواد غذایی در دما و رطوبت مناسب و رعایت تاریخ انقضا است. همچنین، پیش از مصرف، مواد غذایی را بررسی کرده و در صورت مشاهده کپک، از مصرف آن خودداری کنید.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- تأیید حضور پدیده لیگ در پرسپولیس توسط ترانسفرمارکت
- رایس: باید شکست بخوریم تا بزرگ شویم!
- انریکه: با آنالیز دقیق اینتر به فینال میرویم
- واکنش جالب پورمحمدی درباره شباهتش به ژوله
- خلاقیت منحصر به فرد یک ایرانی با تعمیر پایه شکسته صندلی حماسه ساز شد+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس!
- 7 درمان خانگی معجزهآسا برای زبان جغرافیایی
- چرا عرق بو میدهد؟
- اودگارد: تبریک به دوناروما، فوقالعاده بود