کشور به ۳۰۰هزار معلم جدید برای استانداردسازی مدارس نیاز دارد

 کشور به ۳۰۰هزار معلم جدید برای استانداردسازی مدارس نیاز دارد

  نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیاز کشور به استانداردسازی مدارس و کلاس‌های درس، گفت: برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین به ۳۰۰ هزار معلم جدید نیاز داریم، زیرا کلاس‌های درس با ۴۰ دانش‌آموز مغایر با این سند است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از صومعه‌سرا، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، امروز در مراسم تجلیل از معلمان شهرستان صومعه‌سرا با تأکید بر اهمیت آموزش و پرورش در آبادانی و امنیت کشور، اظهار کرد: آموزش و پرورش کلید طلایی پیشرفت و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی است و اگر این نهاد تقویت شود، سراسر کشور آباد خواهد شد.

وی با اشاره به تعلیم و تربیت 16 میلیون دانش‌آموز توسط یک میلیون معلم، افزود: آموزش، بهداشت و امنیت سه حوزه‌ای هستند که دولت باید برای آن‌ها هزینه کند. هرچه برای آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری شود، کشور قدرتمندتر خواهد شد و هیچ قدرتی توان مقابله با آن را نخواهد داشت.

به گفته نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس همواره از جایگاه آموزش و پرورش دفاع کرده و از طرح‌ها و لوایحی که به بهبود وضعیت این حوزه و ارتقای جایگاه فرهنگیان کمک کند، استقبال می‌کنند.

حاجی‌بابایی در ادامه سخنان خود به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: این سند که بر اساس مبانی قرآنی، اسلامی و روش‌های بین‌المللی تدوین شده است، برنامه‌هایی نظیر تأسیس دانشگاه فرهنگیان و رتبه‌بندی فرهنگیان را در دستور کار دارد.

وی همچنین درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی تصویب کرده است که این همسان‌سازی طی سه سال انجام شود تا حقوق بازنشستگان به 90 درصد حقوق شاغلان برسد. نمایندگان مجلس بر اجرای صحیح این طرح نظارت کامل دارند.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیاز کشور به استانداردسازی مدارس و کلاس‌های درس، افزود: برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین، به 300 هزار معلم جدید نیاز داریم، زیرا کلاس‌های درس با 40 دانش‌آموز مغایر با این سند است.

معلمان رکن اصلی توسعه هستند 

حمید رضایی، فرماندار صومعه‌سرا نیز با گرامیداشت مقام معلم، اظهار کرد: تعالی و بالندگی فرزندانمان مرهون رسالت خطیر هدایت، تفکر و اندیشه‌ورزی معلمان با فضیلت و اندیشمند است.

وی با بیان اینکه آموزش و تعلیم و تربیت یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رشد و توسعه محسوب می‌شود، گفت: معلمان پرتلاش و فداکار، رکن اصلی نظام آموزشی هستند که زندگی خود را وقف تربیت نسل‌های آینده می‌کنند.

پیگیری مشکلات فرهنگیان در دستور کار مجلس 

سعید رحمت‌زاده، نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی، نیز در این مراسم بر عزم مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی فرهنگیان تأکید کرد و گفت: ارتقای جایگاه فرهنگیان و تأمین تجهیزات لازم برای مدارس از اولویت‌های مجلس است.

توجه ویژه به فرهنگیان ضروری است 

نرگس دستیار، معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان، نیز در سخنانی با تأکید بر نقش محوری فرهنگیان در توسعه کشور، اظهار کرد: آموزش و پرورش سرمایه اصلی کشور است و باید توجه ویژه‌ای به این حوزه صورت گیرد.

به گفته وی، معلمان همواره نقش راهنما و نقشه راه دانش‌آموزان را ایفا کرده‌اند و همکاری نمایندگان مجلس برای ارتقای جایگاه فرهنگیان و بهبود وضعیت آموزش و پرورش ضروری است.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر