تأمین ۹.۲ میلیارد متر مکعب آب شرب در برنامه هفتم توسعه

معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه رشد ۸ درصدی برای بخش آب و فاضلاب پیشبینی شده است، گفت: در این برنامه ، باید حدود ۹.۲ میلیارد متر مکعب آب شرب تامین کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، هوشنگ مولایی، معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور صبح امروز در جلسه معارفه سرپرست جدید شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به حضور سه تا چهار مدیرعامل اسبق این شرکت، این اتفاق را نشانهای از خونگرمی و همدلی مردم بوشهر دانست و گفت: این حضور نشان میدهد که مردم بوشهر چقدر علاقهمند هستند تا به توسعه استان کمک کنند. این فرصت بسیار خوبی است که میتواند به رفع مشکلات استان کمک کند.
وی با اشاره به تجربیات ارزشمند رجایی، معاون امور عمرانی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: آقای رجایی تجربیات بسیار خوبی در حوزههای آب، فاضلاب و عمرانی در سطح استان، ملی و حتی سایر استانها دارند. این تجربیات میتواند به رفع مشکلات استان بوشهر کمک کند. یکی از چالشهای اصلی استان بوشهر، عقبماندگی در حوزههای تامین آب و فاضلاب است.
معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: استان بوشهر از نظر اقتصادی و پتانسیلهای توسعه، یکی از استانهای شاخص کشور است و نقش مهمی در تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور دارد. اما متاسفانه این درآمد و ظرفیتها به اندازهای که باید، برای توسعه استان موثر نبودهاند. با این حال، با تلاش مسئولین و مجموعهای که در بخش آب و برق فعالیت میکنند، میتواند بخشی از این عقبماندگی را جبران کند.
برنامه هفتم توسعه و رشد 8 درصدی بخش آب و فاضلاب
مولایی با اشاره به برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم و در این راستا یک نقشه راه 5 ساله برای سازمانها و مجموعهها تعیین میشود و در این برنامه، رشد 8 درصدی برای بخش آب و فاضلاب پیشبینی شده است. این رشد، سرمایهگذاری زیادی میطلبد و شاید برای استان بوشهر نیاز باشد که بیش از این رشد، برای جبران عقبماندگیها، اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه در برنامه هفتم، باید حدود 9.2 میلیارد متر مکعب آب شرب برای شهروندان کشور تامین کنیم اضافه کرد: امروز نیز تقریباً همین مقدار آب حدود 200 میلیون مترمکعب کمتر تولید میکنیم، اما باید بارگذاری منابع آب شرب از آب زیرزمینی به سمت آب سطحی از جمله شیرینسازی آب دریا منتقل شود.
معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه به چالشهای تامین آب در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: در استان بوشهر، باید از ظرفیت آبشیرینکنها استفاده کنیم. پروژههای نمکزدایی و شیرینسازی آب دریا که در حال بهرهبرداری هستند، میتوانند به رفع کمبود آب در استان کمک کنند.
چالشهای شهر بوشهر و ضرورت همکاری بینسازمانی
مولایی با اشاره به مشکلات شهر بوشهر، گفت: متاسفانه بزرگترین چالش استان بوشهر، در خود شهر بوشهر است. درحالی که در سایر استانها، مرکز استان از نظر امکانات و خدمات بهتر است، در بوشهر وضعیت مرکز استان از سایر شهرها بدتر است. مشکل تامین آب، توزیع آب و تلفات زیاد آب در شهر بوشهر، نارضایتیهایی را در میان مردم ایجاد کرده است.
وی از مسئولان خواست تا با تشکیل یک تیم ویژه، به رفع این مشکلات کمک کنند و خاطرنشان کرد: از استاندار بوشهر درخواست میشود تا یک تیم ویژه تشکیل دهند تا این خلأها برطرف شود. شرکت مهندسی آب و فاضلاب نیز عزم خود را جزم کرده تا به شرکت آب و فاضلاب بوشهر کمک کند تا این مشکلات را برطرف کنیم.
طرحهای آبشیرینکن و آینده تامین آب در استان
مولایی با اشاره به طرحهای آبشیرینکن در استان بوشهر، تصریح کرد: حدود 11 طرح آبشیرینکن در استان فعال است که اگر این طرحها به بهرهبرداری برسند، میتوانیم مشکل تامین آب را در استان به طور کامل حل کنیم. این طرحها تا پایان سال آینده به بهرهبرداری خواهند رسید و مسئله تامین آب از محل نمکزدایی در استان حل خواهد شد.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت همکاری و مشارکت همکاران، گفت: روحیه نشاط و همکاری که در میان همکاران وجود دارد، میتواند به موفقیتهای بیشتری در آینده منجر شود.
مولایی همچنین از عالی، مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب، تقدیر کرد و گفت: آقای مهندس عالی در دوره مسئولیت خود، یکی از بهترین مدیران عامل ما بودند و موفقیتهای چشمگیری در بخش آب و فاضلاب به دست آوردند.
معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این مراسم علی بردستانی را بهعنوان سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر معرفی کرد.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- انباشت بیسابقه ریپل توسط نهنگها ادامه دارد
- طرح ملی بیوایمپلنت آماده بهره برداری شد
- سایپا روی میز فروش | خصوصیسازی یا خصوصیبازی؟
- خط تولید فولکس بیتل؛ هفتاد سال قبل +تصاویر
- حکم اعدام قاتل «نیان» قطعی شد
- انقلاب آرام در صنعت فولاد ویتنام
- پیشبینی آینده با فال لنورماند؛ فال تخمین زمان لنورماند دو شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
- 10 نکته مهم پیش از خرید جارو رباتیک