اخراج کودک ۲ ساله از خاک آمریکا بدون فرآیند قانونی

 اخراج کودک ۲ ساله از خاک آمریکا بدون فرآیند قانونی

  یک قاضی فدرال در آمریکا اعلام کرد دولت ترامپ یک کودک ۲ ساله را بدون هیچ فرآیند قانونی و معناداری از کشور اخراج کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک قاضی فدرال در آمریکا اعلام کرد به نظر می رسد دولت ترامپ یک کودک 2 ساله شهروند آمریکا را بدون هیچ فرآیند قانونی و معناداری از کشور اخراج کرده است.

بر این اساس، قاضی تری داتی اظهار کرد این دختر خردسال با نام مستعار "وی.ام.ال" به همراه مادرش از کشور اخراج شده و پدر کودک به دنبال بازگرداندن آنها به آمریکا است.

قاضی افزود: اخراج، نگه داری برای اخراج یا توصیه به اخراج یک شهروند آمریکا غیرقانونی و مخالف قانون اساسی است.

این قاضی تاریخ 19 ماه مه را برای برگزاری یک جلسه استماع به منظور رفع سوء ظن های قوی در این پرونده مبنی بر اینکه دولت یک شهروند آمریکایی را بدون هیچ فرآیند معناداری اخراج کرده است، تعیین کرد.

براساس این گزارش، ماموران اداره مهاجرت سه شنبه هفته گذشته وی.ام.ال را به همراه مادرش دستگیر کرده و به اداره منتقل کردند. پدر کودک پس از دستگیری، با آنها صحبت کرده و صدای گریه کودک را می شنیده است.

اسناد ارائه شده به دادگاه نشان می دهد والدین کودک بر این موضوع پافشاری می کنند که دختر آنها شهروند آمریکاست و دولت نمی تواند او را اخراج کند.

با این حال، دادستان ها اظهار کردند مادر این کودک که وضعیت اقامت قانونی دارد، به ماموران اداره مهاجرت گفته که می خواهد حضانت کودک را بر عهده گرفته و او را با خودش به هندوراس ببرد. آنها تاکید کردند پدر کودک به رغم درخواست های مکرر، خود را به اداره مهاجرت معرفی نکرده است.    

در همین حال، اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا پرونده این کودک و پرونده های مشابه دیگر را سوء استفاده حیرت آور از قدرت خواند.

این اتحادیه افزود: این اقدامات، نقض مستقیم اهداف غیررسمی اداره مهاجرت است که هماهنگی برای مراقبت از کودکان خردسال با افراد مراقبت کننده از کودکان را صرف نظر از وضعیت مهاجرتی آنها و هنگام انجام عملیات اخراج، الزامی می کند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا درخواست‌های متعددی را برای مداخله فوری در پرونده‌های اخراج مهاجران به دیوان‌عالی ارسال کرده و هشدار داده است که مهاجران با استفاده از قانون دشمنان بیگانه اخراج و بدون فرصت بررسی قضایی پرونده‌شان، به زندان‌های فوق‌امنیتی السالوادور فرستاده می‌شوند.

در عین حال، همچنین دیوان‌عالی آمریکا به‌طور موقت دولت ترامپ را از اخراج گروهی از مهاجران اهل ونزوئلا که متهم به عضویت در گروه‌های تبهکاری هستند، با استفاده از قانون دشمنان بیگانه که مربوط به زمان جنگ است، لغو کرد، اما دولت از قضات این دیوان خواسته است این حکم را لغو کنند.

قضات دیوان‌عالی پیشتر گفته بودند به دولت دستور داده شده است تا زمان صدور احکام جدید، هیچ یک از بازداشت‌شدگان را از خاک آمریکا اخراج نکند.

پیشتر نیز یک قاضی آمریکایی، دولت را از اخراج سریع صدها مهاجر به کشورهایی غیر از کشورهای مبدأ خودشان که هیچ ارتباطی با آنجا ندارند، منع کرد.

ترامپ پیش از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا وعده داد که طرح اخراج گسترده مهاجران در خاک آمریکا را آغاز می‌کند، ازاین‌رو، از تاریخ 20 ژانویه یعنی در روز تحلیف رئیس جمهور، این سیاست آغاز شده است. وی با امضای فرمان‌های اجرایی، امکان دستگیری مهاجران غیرمجرم را برای مأموران اداره مهاجرت فراهم کرده است، همچنین طبق دستور ترامپ از دیگر نهادهای فدرال خواسته شده است در این مسیر به اداره مهاجرت کمک کنند.

وی ساعاتی پس از راه‌یابی به کاخ سفید، فرامین اجرایی و اقدامات مختلفی را برای مقابله با مهاجران غیرقانونی آغاز کرده است. توافق با ونزوئلا، گواتمالا، کوبا، هند، پرو و هندوراس، و انتقال مهاجران غیرقانونی با استفاده از هواپیماهای نظامی به این کشورها و نیز طرح انتقال مهاجران به خلیج گوانتانامو و اعلام وضعیت اضطراری در مرکز مکزیک با آمریکا، از جمله این اقدامات بوده است.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر