تصویب لایحه موافقتنامه ایران و بنگلادش در مجلس

نمایندگان مجلس در صحن علنی با کلیات لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری بنگلادش به منظور حذف مالیات مضاعف در مورد مالیاتهای بر درآمد و جلوگیری از فرار و اجتناب مالیاتی موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در نشست علنی امروز (یکشنبه، 17 فروردین ماه) نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری بنگلادش به منظور حذف مالیات مضاعف در مورد مالیاتهای بر درآمد و جلوگیری از فرار و اجتناب مالیاتی با 218 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 238 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
محمدرضا صباغیان بافقی در مخالفت با لایحه مذکور در صحن مجلس گفت: با توجه به اهمیت موضوع، متاسفانه توجه چندانی به این لوایح در مجلس صورت نمی گیرد با این حال تاکید دارم که باید مشخص شود میزان صادرات و واردات ما با دولت بنگلادش چقدر است و باید مشخص شود که ما به چه میزان فرار مالیاتی داریم.
فتح الله توسلی در موافقت با لایحه مذکور در صحن مجلس، گفت: مواردی که از صبح در صحن مجلس بررسی می شود در کمیسیون اقتصادی مورد رسیدگی قرار گرفته و به دنبال ریل گذاری روابط اقتصادی کشور با سایر کشورهای دنیا است به واقع ما اگر در برخی موارد با سایر کشورها قانونگذاری نکنیم به اهداف توسعه ای و اهداف برنامه هفتم پیشرفت دست پیدا نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه دولت بنگلادش در همسایگی ما قرار داشته و 91 درصد جمعیت آن مسلمان هستند، گفت: ما ظرفیتهای بسیار بالایی برای توسعه روابط با بنگلادش داریم و می توانیم از این ظرفیت برای بهبود شرایط اقتصادی استفاده کنیم.
وی افزود: همچنین بنگلادش دومین صادرکننده پوشاک در دنیا است و ظرفیت بسیار بالایی در خودروسازی در این کشور وجود دارد.
مهرداد لاهوتی در مخالفت با لایحه مذکور در صحن مجلس، گفت: حجم مبادلات اقتصادی ما با بنگلادش رقمی بالغ بر 100 میلیون دلار است و این حداکثر حجم مبادلات ما با این کشور است. همچنین این جای سوال دارد اگر ما در این بخش قانون تصویب نکنیم دولت مکلف به رفع موضوعات مالیاتی فی مابین نیست؟ بنابراین این نوع لوایح مورد تصویب مجلس قرار می گیرد اما ضرورتی برای بررسی در ابتدای فعالیت مجلس در سال جاری ندارد.
ابراهیم عزیزی نماینده مردم شیراز در موافقت با لایحه مذکور در صحن مجلس، گفت: یکی از وظایف مجلس این است که مسیر را برای اداره امور با سایر کشورها باز کند. از سوی دیگر تمرکز این توافقنامه بر روی اجتناب از فرار مالیاتی است با این حال باید تاکید کنم که الزامات همکاران در این لایحه به درستی دیده شده است.
در جریان بررسی این لایحه محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت در مجلس طی تذکری گفت: مجلس باید کارگروهی در رابطه با سرمایه گذاری برای تولید تشکیل دهد تا پیرو این کارگروه سرمایه گذاران شناسایی و رفع موانع در این بخش مدنظر قرار گیرد. از این طریق می توان به مردم امنیت و اطمینان لازم را داد تا در سرمایه گذاری مشارکت جدی داشته باشند.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- هشدار فوری؛ طوفانی با سرعت 100 کیلومتر در راه تهران / آماده باشید!
- سرقت ضبط خودرو فقط در چند ثانیه / دزدا چه حرفهای شدن دیگه هیچ جا امنیت نیست + ویدئو
- ۱۶ شهید در غزه از بامداد امروز تاکنون/ بمباران مجتمعهای مسکونی
- نگاهی به لحظات غیرمنتظره از نمایندگان در مجلس؛ از جاسازی موبایل وسط کتاب برای مشخص نشدن برقراری تماس تصویری تا خوابیدن و کلش آف کلنز بازی کردن!+عکس
- سهمیه حج 1404 اعلام شد
- درگیریهای دمشق بین نیروهای حکومت موقت سوریه و ساکنان شهرک جرمانا ۱۶ کشته برجای گذاشت / این درگیریها پس از انتشار یک فایل صوتی منسوب به یکی از افراد طائفه دروز در اهانت به پیامبر آغاز شد / پس از انتشار این فایل، گروههای مسلح طرفدار جولانی به صورت خودجوش به شهرک جرمانا یورش بردند
- طرح دو فوریتی اصلاح برنامه هفتم توسعه در دستور کار مجلس قرار گرفت
- وضعیت آب هوا، امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴؛ رگبار و رعد و برق در ۱۱ استان/ گردوخاک در جنوب غرب کشور