۵.۵ میلیون مراجعه سرپایی در مراکز تأمین اجتماعی لرستان

مدیر سابق درمان تأمین اجتماعی لرستان از ۵.۵ میلیون مراجعه سرپایی سالانه در مراکز تأمین اجتماعی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، رامین منظمیمطلق، عصر چهارشنبه، در آیین تکریم و معارفه سرپرست مدیریت درمان تأمین اجتماعی لرستان اظهار کرد: مدیریت تأمین اجتماعی این استان دارای 13 واحد درمانی و سه بیمارستان است و حدود 800 هزار بیمهشده تحتپوشش خدمات این سازمان قرار دارند.
وی با بیان اینکه میزان مراجعات سرپایی سالانه در لرستان به حدود 5.5 میلیون نفر میرسد و ماهانه 150 هزار ویزیت پزشک عمومی انجام میشود، افزود: با افتتاح درمانگاه جدید الشتر، سطح دسترسی بیمهشدگان به خدمات درمانی بهبود یافتهاست.
مدیر سابق درمان تأمین اجتماعی لرستان با بیان اینکه در سال 1401، حدود 1800 میلیارد تومان در این استان هزینه شد، اعلام کرد: این رقم در سال 1402 به 2200 میلیارد تومان افزایش یافت و میزان هزینهکرد به 2500 میلیارد تومان رسیدهاست.
منظمیمطلق با اشاره به وضعیت بدهیهای تأمین اجتماعی توضیح داد: برای نخستینبار در تاریخ لرستان، هیچ بدهی معوقی به دانشگاه علوم پزشکی نداریم و حتی حدود 80 میلیارد تومان نیز بهعنوان اعتبار پیشپرداخت در اختیار داریم.
وی تصریح کرد: کارگاههای لرستان حدود 1000 میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار هستند که در صورت وصول این مطالبات، میتواند تأثیر بسزایی در بهبود ارائه خدمات داشته باشد.
مدیر سابق درمان تأمین اجتماعی لرستان با اعلام وضعیت بدهی به علوم پزشکی اشاره کرد: سازمان تأمین اجتماعی از طریق دانشگاه علوم پزشکی نیز حدود 370 میلیارد تومان مطالبه دارد که تمام این بدهیها تاکنون تسویه شدهاند.
منظمیمطلق در خصوص وضعیت دارو در مراکز تأمین اجتماعی تأکید کرد: تمام انبارهای ما بهاندازه کافی ذخیره دارند و در سالهای اخیر هیچ کمبودی در زمینه داروهای اساسی در لرستان گزارش نشدهاست.
وی اشاره کرد: سه پروژه عمرانی مهم در لرستان در حال اجراست که پروژه درمانگاه الشتر 29 درصد، پروژه چهار هزار و 200 متری تخصصی بیمارستان خرمآباد 93 درصد و بیمارستان نرگس دورود 94 درصد پیشرفت داشتهاند.
مدیر سابق درمان تأمین اجتماعی لرستان خاطرنشان کرد: در حوزه منابع انسانی، طی سالهای اخیر 370 نفر جذب شدهاند، درحالیکه حدود 120 نفر بازنشسته شدهاند و در حال حاضر تمام مراکز درمانی این استان دارای نیروی انسانی کافی هستند.
منظمیمطلق با اعلام وضعیت فعالیت مراکز درمانی یادآور شد: برخلاف برخی استانها که بخشهایی از بیمارستانهای تأمین اجتماعی را تعطیل کردهاند، در لرستان هیچگونه کاهش یا تعطیلی خدمات نداشتهایم.
وی با بیان اینکه در لرستان بیشترین تعداد مجوز داروخانه نسبت به سطح کشور صادر و 120 داروخانه به داروخانههای استان اضافه شدهاست، اعلام کرد: در طول شبانهروز 16 هزار و 500 مورد خدمت ارائه میشود و در برخی مراکز، روزانه بیش از دو هزار مراجعهکننده داریم.
مدیر سابق درمان تأمین اجتماعی لرستان در خصوص میزان رضایتمندی مراجعان بیان کرد: طبق ارزیابی سامانه CRM که بهطور مستقل عمل میکند، رضایتمندی بیماران در بخش سرپایی 82 درصد و در بخش بستری 84 درصد ثبت شدهاست.
منظمیمطلق همچنین افزود: در حوزه تجهیز بیمارستانها، طی سالهای اخیر اقدامات مهمی انجام شدهاست که از جمله آنها میتوان به تکمیل بازسازی بیمارستان خرمآباد، خرید و نصب تجهیزات پیشرفته سونوگرافی، نوسازی و توسعه بخشهای بستری و جراحی اشاره کرد.
وی گفت: با توجه به قرارداد جدیدی که با وزارت بهداشت منعقد شدهاست، مشکلات مربوط به کمبود پزشکان متخصص در لرستان به میزان قابلتوجهی کاهش یافتهاست و انتظار میرود این همکاریها ادامه یابد.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- اولین تمدیدی پرسپولیس مشخص شد
- جام پیروزی ترکیه؛ کشتیگیران ایران به ۵ مدال طلا و یک نقره رسیدند
- خبر مهم : متقاضیان دریافت وام ازدواج بخوانند
- فیلم / همه فکر کردند این شاسی بلند در انفجار بندرعباس فرار کرد ! / اما ببینید چه بلایی سرشان آمد !
- ببینید / فواد ایزدی از چهرههای نزدیک به جلیلی: از این به بعد باید بیشتر پرچم آمریکا را بسوزانیم!
- تاریخ و ساعت بازی وایادولید و بارسلونا اعلام شد !
- معاون عملیات و ترمینال کالای خطرناک بندر شهید رجایی: هیچ ماده منفجرهای در بندر وجود ندارد / کالاهای خطرناک موجود در ترمینال بندر عمدتاً شامل گازها و مایعات قابل اشتعال هستند که به گرما حساسند و در صورت افزایش دما ممکن است دچار خودسوزی شوند، نه انفجار
- زمینهسازی رسانه صهیونیستی برای برکناری ویتکاف؛ او فردی دستپاچه است!