آبادان هیچ تصفیهخانه فاضلاب استانداردی ندارد

مدیر اداره آبفای آبادان با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر آبادان هیچ تصفیهخانه فاضلاب استانداردی ندارد، گفت: امروز برای تصفیه فاضلابهای آبادان نیاز است که ۱۵ ایستگاه تصفیه فاضلاب ایجاد یا نوسازی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آبادان، میرمحمد آقایی در نشست خبری که در محل اداره آبفای آبادان برگزار شد، اظهار داشت: آبادان جزو اولین شهرهای کشور بود که دارای شبکه فاضلاب شد.
مدیر اداره آبفای آبادان افزود: عمر شبکه فاضلابی که با سفال و آزبست ساخته شده باشد بین 15 تا 20 سال است و باتوجهبه قدمت و فرسودگی شبکه فاضلاب آبادان طبیعتاً شکستگیهایی در بخشهای مختلف آن رخ میدهد.
وی بیان کرد: همین امروز نیاز داریم 15 ایستگاه تصفیه فاضلاب ایجاد یا نوسازی شود و خروجی آنها به سمت تصفیهخانه جاری شود.
آقایی با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر آبادان هیچ تصفیهخانه فاضلاب استانداردی ندارد، گفت: در بحث آبهای جاری نیز قبلاً لایروبیها مداوم و مستمر نبود که در تلاشیم لایروبیها را بهصورت سالانه و مستمر انجام دهیم تا هر منطقه و مسیر سالانه یکبار لایروبی شود و دچار گرفتگی نشوند.
مدیر اداره آبفای آبادان افزود: از مردم عزیز و بهخصوص رستورانداران، فستفودیها و آشپزخانههای سطح شهر تقاضا و خواهش داریم از روغنگیر در پساب خود استفاده کنند زیرا اگر روغن به شبکه فاضلاب وارد شود جامد شده و در لوله ها گرفتگی ایجاد میکند و کار لایروبی را سختتر میکند.
آقایی گفت: در غیر این صورت مجبوریم از طریق مراجع قضایی اقدام کنیم که این پروسه هم کار را برای ما سختتر میکند تو هم برای طرف مقابل.
مدیر اداره آبفای آبادان با بیان اینکه سه تصفیهخانه آب در سطح شهرستان آبادان وجود دارد، اظهار داشت: تصفیهخانه کشتکار، آبیاری به شبکه روستایی را انجام میدهد و تصفیهخانه ثامن و شهید باوی نیز آب شرب شهری را تأمین میکنند.
وی بیان کرد: طی طرحی که 3 ماه پیش در تصفیهخانه شهید باوی به بهرهبرداری رسید 22 هزار مترمکعب آب با ec کمتر از 50 تولید شد و اضافهشدن این حجم آب به تولیدات این تصفیهخانه کیفیت خروجی آن که 57 هزار مترمکعب در روز است را بهبود بخشید.
مدیر اداره آبفای آبادان با اشاره به اینکه با فرارسیدن فصل گرما و شوری آب نیاز به تأمین آب بیشتر احساس میشود، تصریح کرد: سازمان آب و برق باید بین 100 تا 150 مترمکعب آب به آبادان اختصاص بدهد و از رسانهها تقاضا داریم در تحقق این موضوع به ما کمک کنند تا در بحث تأمین آب با مشکل مواجه نشویم.
وی با اشاره به فرسودگی شبکه آبوفاضلاب در آبادان، عنوان کرد: باتوجهبه نیاز به ترمیم شکستگیها قرار شد تا از ابتدای اردیبهشت هر جا شکستگی ترمیم شد، ظرف مدت 48 تا 72 ساعت بعد از ترمیم و پاکسازی کار آسفالت آن نقطه توسط خود آبفا انجام شود.
مدیر اداره آبفای آبادان تصریح کرد: 99 درصد هزینههای بخش جاری از محل پرداخت قبوض آب صورت میگیرد و تجهیزاتی که تعمیر، نوسازی و خریداری میشوند و حقوق کارگران زحمتکش و نیروهای مجموعه نیز از محل همین منبع است.
آقایی حجم طلب آبفای آبادان از مشترکین خانگی را 57 میلیارد تومان خواند و افرود: 12 دفتر خدماتی در سطح شهر وجود دارند که تقریباً همه خدماتی که یک مشترک خانگی در حوضه آبفا نیاز دارد را انجام میدهند و دیگر برای مردم نیازی به حضور در این اداره نیست.
انتهای پیام





مطالب مرتبط
- پاپ بعدی آفریقایی خواهد بود؟
- خلاصه بازی الهلال - الاهلی عربستان
- بورس رشد کرد (1404/02/08)
- انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از صدور بیانیه توسط دستگاهها بههنگام بروز حوادث؛ بهجای این کار، بنیانهای امنیتی را تقویت کنید
- تجربه وحشتناک کارمند گمرک شهیدرجایی از لحظه فاجعه در فاصله 5 متری از کانون انفجار که بطور معجزهآسایی نجات یافت + ویدئو
- وزیر دفاع پاکستان: حمله نظامی هند قریبالوقوع است
- تام هنکس با ادامه فیلم «سگ تازی» برمیگردد
- الاهلی با شکست الهلال به فینال لیگ نخبگان آسیا صعود کرد