حضور نمایندگان بخش خصوصی درجلسات تصمیم سازی اجرایی

بر اساس جهتگیریهای برنامه هفتم پیشرفت و تاکیدات مقام معظم رهبری اقدامات تازه ای در راستای اعمال نظرات بخش خصوصی درتصمیم سازیهای اجرایی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ماههای اخیر سه گام برای حمایت از بخش خصوصی برداشته است؛ دعوت از نمایندگان اتاق ایران برای حضور در کمیسیونهای دولت و دستگاههای اجرایی اجرایی، اطلاع رسانی درباره مدت زمان تصویب مصوبات و در نهایت خروج مصوبات از محرمانگی اقداماتی است که اقتصاد را برای فعالان اقتصادی پیش بینی پذیر میکند.
بر مبنای جهتگیریهای برنامه هفتم پیشرفت و تاکیدات مقام معظم رهبری بر حمایت از بخش خصوصی سه رویکرد و اقدام ویژه در دولت چهاردهم برداشته شده است.
حضور نمایندگان اتاق ایران در تصمیمات اجرایی در نخستین اقدام در راستای اجرای بهتر مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار پیشنهاد شده تا از نمایندگان اتاق ایران، در جلسات کمیسیونهای هیات دولت و دستگاههای اجرایی دعوت به عمل آید.
در راستای عملیاتی کردن و اجرای بهتر مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، در ماده 2 آیین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار مصوب 9 اردیبهشت ماه 1402 و همچنین در ماده 3 دستورالعمل نحوه تدوین پیش نویس مقررات مرتبط با محیط کسب و کار مصوب یکم اردیبهشت ماه سال 1403، بر لزوم اخذ نظر اتاقها، تشکل ها و سایر فعالان اقتصادی در فرایند و مراحل تدوین با اصلاح مقررات و رویه های اجرایی مرتبط با محیط کسب و کار تأکید شده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، کلیه مصوبات شورا را برای مراجع ذی ربط ارسال کرده و امکان حضور و اظهار نظر نمایندگان بخش خصوصی را فراهم می آورد.
همچنین وزیر اقتصاد در نشست های مختلف با رییس جمهور و سایر متولیان امر، بر ضرورت حضور رؤسای سازمانها و دستگاههای اجرایی عضو شورای گفت و گو در جلسات این شورا برای کسب نتیجه مناسب تر تأکید کرده است.
دعوت از روسای سه اتاق برای جلسات هیات واگذاری و شورای مالی تامین مالی
گفتنی است در تمامی جلسات هیأت واگذاری، هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار و اخیراً شورای ملی تأمین مالی، همواره دعوت و حضور رؤسای سه اتاق مدنظر بوده است.
با این حال و به رغم دعوت از رئیس اتاق بازرگانی ایران در جلسات هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار (حسب تصریح حکم تبصره 3 ماده 7 اصلاحی قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی (مصوب 15/11/1399)، بر لزوم حضور روسای اتاقهای سه گانه به عنوان اعضای اصلی هیات در جلسات)، غالبا نماینده آن ها در جلسات حضور یافته اند.
به علاوه، اخیراً و در تاریخ 24 دی ماه 1403، ستاد پیگیری رفع موانع تولید و سرمایه گذاری، با حضور فعالان اقتصادی اتاق تهران تشکیل شد .
انتهای پیام/
مطالب مرتبط
- ویدئوی دردآور مونا فرجاد در این ساعات پربازدید شد
- ماجرای قطع گسترده برق و اینترنت در اروپا
- استاندار هرمزگان: حادثه بندر خرابکاری نبوده است
- ترامپ با بدل همسرش در تشییع پاپ حاضر شد؟
- هوای مازندران تا پایان هفته جاری چگونه است؟
- فرضیه خرابکاری حادثه بندر شهید رجایی خیلی موضوعیت ندارد/ رعایت پدافند غیر عامل یکی از خلأهای جدی مناطقی مثل بندر شهید رجایی بوده است/ شاید اگر تجهیزات کامل در محل حادثه بود خرابی کمتر به بار می آورد/ ویدئو
- ضرورت همكاری همهجانبه عوامل آزمون سراسری
- نشست تجار ایرانی با حضور استاندار آذربایجان شرقی در باکو