افشای پشت پرده دیدار پسرِ فرح با نتانیاهو در آبدارخانه کنار سطل زباله / رضا میخواد پادشاه بشه، خون میخواد!!!

ساعدنیوز: رضا پهلوی در حالی با شعار دفاع از مردم ایران به صحنه آمده که اسناد تازهافشاشده نشان میدهد وی در سفر جنجالیاش به اسرائیل، در تدوین نقشه بمباران زیرساختهای کشور با چهرههای تندروی اندیشکده FDD همکاری داشته؛ اندیشکدهای که به نام دموکراسی، پروژه حذف ایران را دنبال میکند.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری ساعدنیوز، : «پسر کو ندارد نشان از پدر» همیشه هم تعبیری تمجیدآمیز از رستمزادهای که پهلوانی را به ارث برده نیست. میشود آن را برای شرح وضعیت دیوزادهها هم به کار برد. رضا پهلوی زمانی که به تلآویو رفت تا در محیطی شبیه آبدارخانه روی صندلی پلاستیکی و در مجاورت دو سطل آشغال با نتانیاهو عکس یادگاری بگیرد، نشان داد میخواهد برای احیای دیکتاتوری خاندانیشان، همچون پدرش، با تکیه به نیروی خارجی روی مردم ایران اسلحه بکشد. برای همین هم پس از این سفر در مصاحبهای تعبیر «باید سر مار را زد» را به کار برد تا با تکرار مو به موی ادبیات بیبی، به خیال خودش دلبری کرده و او را به جنگ با ایران تشویق کند. اینکه هدف رضا پهلوی این بوده که شکست سناریو براندازی را با آغاز جنگ از کانال اسرائیل جبران کند، امری مشهود بود؛ اما حالا سخنگوی سابق ارتش اسرائیل نیز محتوای آن دیدار را افشا کرده تا دیگر جای هیچگونه ماستمالی باقی نماند. سخنگوی ارتش اسرائیل در گفتوگویی با سیانان میگوید: «نقشه اولویتهای بمباران کلیه زیرساختهای ایران را دو عضو بنیاد دفاع از دموکراسی به ریاست مارک دوبوویتز به ارتش اسرائیل دادهاند. نام آن دو عضو سعید قاسمینژاد و بهنام بن طالبلو است.» اینها نزدیکترین یاران رضا پهلوی هستند. دوبوویتز سفر رضا و یاسمین پهلوی به اسرائیل را ترتیب داد و سعید قاسمینژاد هم همراه آن دو بود. دوبوویتز اخیراً در توییتی راهحل مواجهه با ایران را قدرت نظامی آمریکا و اسرائیل عنوان کرده و قاسمینژاد نیز پیش از این در یک مصاحبه تلویزیونی گفته بود: «با رضا پهلوی به اسرائیل رفتند تا تکلیف سلاحهای موشکی و برنامه هستهای ایران را روشن کنند.» رضا پهلوی در حالی که با تکرار توهمات نتانیاهو برای نابودی زیرساختهای ایران طرحریزی میکند، پس از انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس طی توییتی با تعبیر «قربانی شدن مردم بیگناه» اشک تمساح ریخت و نسبت به محافظت نشدن از مردمی که خودش کشتار آنها را طرحریزی کرده، معترض شد. دیگر تناقض طنزآمیز سلطنتطلبان حامی کشتار مردم این است که آنها برای بنیادی کار میکنند که مدعی دفاع از دموکراسی است، اما راهبردش کشتار مردم و حمایت از دیکتاتور اخراجی ایران است. کارمندان ایرانیتبار حاضر در بنیاد جنگطلب مدعی دموکراسی که تا پیش از این تقابل ایران را از مسیر تحریم دنبال میکردند، اکنون شمشیر از رو بسته و پا در رکاب دیکتاتورزادهها از کودککشها جنگ گدایی میکنند. این جنگطلبی در حالی صورت میگیرد که سلطنتطلبان بعد از شکست پروژه براندازی هر روز با انتشار اسناد جدیدی در مورد فاندهای رقبای خود در کاسبی براندازی افشاگری میکنند، حال آنکه خود برای هرچه چربتر شدن این کاسبی هیچ مرزی قائل نبوده و به امید تکرار تصاویر غزه در تهران به دستبوسی نتانیاهو هم رفتهاند.
بنیاد دفاع از جنگ و تحریمها
بنیاد دفاع از دموکراسیها، FDD اندیشکدهای آمریکایی است که پس از حملات 11 سپتامبر 2001 با هدف ادعایی ترویج دموکراسی و مبارزه با تروریسم تأسیس شد، اما ریشههای آن بهآوریل 2001 و مؤسسهای به نام EMET با هدف بهبود تصویر اسرائیل در آمریکا بازمیگردد. این بنیاد که مدعی غیرحزبی بودن و تمرکز بر سیاست خارجی و امنیت ملی است، نقش مهمی در طراحی و ترویج تحریمها علیه ایران ایفا کرده و به دلیل فعالیتهایش از سوی ایران تحریم شده است. FDD توسط گروهی از ثروتمندان یهودی آمریکایی با روابط نزدیک به رژیم صهیونیستی و حزب لیکود اسرائیل تأسیس شد. اسناد فاششده در سال 2011 نشان میدهد حامیان اصلی آن شامل برنارد مارکوس (مؤسس هومدیپو)، پل سینگر (مدیر صندوق سرمایهگذاری)، شلدون ادلسون (مالک کازینو و حامی ایپک)، لئونارد آبرامسون و مایکل اشتاینهارت هستند. این افراد که از حامیان سرسخت اسرائیل هستند، مبالغ کلانی به FDD اهدا کردهاند؛ برای مثال، مارکوس بین سالهای 2008 تا 2011 حدود 10.7 میلیون دلار و ادلسون در سال 2011 حداقل 1.5 میلیون دلار به این بنیاد کمک کردند. این حمایتها با مواضع FDD در حمایت از مداخله نظامی آمریکا در خاورمیانه و سیاستهای سختگیرانه علیه ایران همراستاست. FDD یکی از فعالترین مؤسسات آمریکایی در پیگیری فروپاشی جمهوری اسلامی ایران است و موضوعاتی چون تحریمها، برنامه هستهای، موشکها، حقوق بشر، اقتصاد ایران، حزبالله و نفوذ ایران در آمریکای لاتین را هدف قرار داده است. FDD نفوذ قابلتوجهی در سیاستگذاری آمریکا دارد. پس از ترور شهید سلیمانی، مارک دوبوویتز این اقدام را تحسین کرد و حضور ریچارد گلدبرگ، مشاور ارشد FDD، در شورای امنیت ملی آمریکا نشاندهنده ارتباط نزدیک این بنیاد با دولت ترامپ بود. گلدبرگ حتی در زمان حضور در شورای امنیت ملی، از FDD حقوق دریافت میکرد.
طراح حذف اینستکس
سعید قاسمینژاد، مشاور ارشد امور ایران و اقتصاد مالی در بنیاد دفاع از دموکراسیها، FDD یکی از چهرههای کلیدی این اندیشکده آمریکایی است که در طراحی و ترویج سیاستهای تحریمی علیه ایران نقش فعالی دارد. او در مقالهای که در وبسایت FDD منتشر شده، پیشنهاد تحریم شرکتهای خودروسازی ایرانخودرو و سایپا را مطرح کرده است که حدود 90 درصد بازار خودروی ایران را در اختیار دارند. قاسمینژاد با اشاره به وابستگی این صنعت به قطعات وارداتی، استدلال میکند که تحریم این شرکتها میتواند ایران را مجبور به استفاده از ذخایر ارزی برای واردات خودرو کند که به اقتصاد کشور آسیب میزند. او همچنین مدعی ارتباط نزدیک این خودروسازان با نهادهای نظامی ایران شده و تحریم آنها را گامی در راستای سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ توصیف کرده است. علاوه بر صنعت خودروسازی، قاسمینژاد پیشنهادهای دیگری برای تشدید تحریمها علیه ایران ارائه داده است. او خواستار تحریم سازمان اقتصادی رضوی (بازوی تجاری آستان قدس رضوی)، بورس اوراق بهادار تهران و شرکتهای مرتبط با آن شده و پیشنهاد کرده است که سازمان بورس و اوراق بهادار ایران (SEO) نیز هدف تحریم قرار گیرد، زیرا این نهاد بر بورس انرژی و بورس کالای ایران نظارت دارد. او همچنین بر تحریم صنعت پتروشیمی ایران تأکید کرده و معتقد است که با وجود تحریمهای موجود، ردیابی محصولات پتروشیمی دشوار است. برای رفع این مشکل، او سه راهکار پیشنهاد داده: شناسایی صریح شرکتهای فعال در این صنعت، ممنوعیت صادرات فناوری و خدمات مرتبط با پتروشیمی به ایران و ممنوعیت سرمایهگذاری در این بخش. قاسمینژاد در مقالهای مشترک با مارک دوبوویتز، مدیر FDD، در می2019 به دولت آمریکا هشدار داد که سازوکار اینستکس میتواند راهبرد تحریمی آمریکا را تضعیف کند. او با متهم کردن بانک مرکزی ایران به تأمین مالی فعالیتهای غیرقانونی، به وزارت خزانهداری آمریکا توصیه کرد که ریسک همکاری با اینستکس را به طرفهای اروپایی گوشزد کند. چنین پیشنهاداتی به تحریم 18 بانک ایرانی منجر شد. کسانی که حداکثریترین تحریمها علیه ایران را طراحی و ترویج کردهاند، اکنون رو به ایده تقابل نظامی آوردهاند تا تلویحاً اعتراف کرده باشند تحریمها آنقدر در تحقق اهداف ضد ایرانی کارایی کافی را نداشتهاند.
طالبان شکست مذاکره
بهنام بن طالبلو که کارشناسی ارشد خود را در رشته روابط بینالملل از دانشگاه شیکاگو و مدرک کارشناسی خود را در رشته امور بینالملل و مطالعات خاورمیانه از دانشکده امور بینالملل الیوت دانشگاه جورج واشنگتن دریافت کرده است، مدیر ارشد برنامه ایران در بنیاد دفاع از دموکراسیها (FDD) است. او همچنین بهعنوان پژوهشگر ارشد در زمینه مسائل امنیتی و سیاسی ایران فعالیت میکند. طالبلو بیش از یک دهه در برنامه ایران FDD نقش داشته و در جایگاههایی چون پژوهشگر ارشد، پژوهشگر و تحلیلگر ارشد ایران کار کرده است. پیش از پیوستن به FDD، او در یک اندیشکده کنترل تسلیحات در واشنگتن روی مسائل مرتبط با منع اشاعه تسلیحات کار میکرد. طالبلو با بهرهگیری از تخصص موضوعی و مهارتهای زبانی بومی خود در زبان فارسی، طیف گستردهای از موضوعات مرتبط با ایران را در سطح منطقهای و عملکردی دنبال میکند، از جمله منع اشاعه هستهای، موشکهای بالستیک و پهپادها، تحریمها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروههای مقاومت، سیاست خارجی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران و سیاست داخلی ایران. او بهطور مکرر برای ارائه گزارش به روزنامهنگاران، کارکنان کنگره، دیپلماتها، نظامیان، دانشگاهیان و مخاطبان سیاستگذاری در واشنگتن، سراسر ایالات متحده و جهان دعوت میشود. طالبلو همچنین در کمیتههای مختلف کنگره ایالات متحده، پارلمان کانادا و مجلس عوام بریتانیا علیه ایران صحبت کرده است. طالبلو که فعالیت رسانهای گستردهای در تشریح تحریمهای ضد ایرانی دارد، اخیراً مدعی شده است: «چه با توافق و چه بدون توافق، اجرای تحریمها توسط دولت ترامپ ادامه دارد.» طالبلو که سعی دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بنگورین را به ایران نسبت دهد، با طرح پرسشی حمله نظامی به ایران را اینگونه مطالبه کرده است: «چرا به آنها اجازه میدهیم فکر کنند که میتوانند دوباره این کار را بدون هزینه انجام دهند؟»
پهلوی نه سلطنت بلکه دزدی را به ارث برد
پادوهای پهلوی و نتانیاهو در بنیاد FDD با تلاش برای «توقیف» یا به تعبیر بهتر «دزدی» اموال ایران همان تصویری را احیا میکنند که محمدرضا پهلوی و همسرش با خارج کردن اموال ایران در لحظات پایانی قدرتشان از خود برجای گذاشتهاند. در 20آوریل 2016، دیوان عالی آمریکا حکمی برای مصادره حدود 2 میلیارد دلار از اموال مسدودشده بانک مرکزی ایران صادر کرد تا به بازماندگان حملات 1983 بیروت و سایر حملاتی که ایران مسئول شناخته شده بود، پرداخت شود. این حکم در ادامه تصمیم دادگاه فدرال 2007 برای پرداخت 2.65 میلیارد دلار غرامت بود که منجر به توقیف داراییهای ایران در سیتی بانک نیویورک در 2008 شد. در 2012، باراک اوباما با دستور اجرایی، تمام اموال بانک مرکزی ایران در آمریکا را بلوکه کرد و کنگره قانون «کاهش تهدید ایران و حقوق بشر سوریه» را تصویب کرد که دریافت غرامت از اموال ایران را تسهیل میکرد. پس از اعتراض ایران، دیوان عالی در 2016 حکم را قطعی کرد. بنیاد دفاع از دموکراسیها از حامیان اصلی مصادره اموال ایران است. دو هفته پس از حکم 2016، ارده کیتری در مقالهای در FDD، این شکایتها را «جنگ حقوقی» (Lawfare) و سلاحی برای دستیابی به اهداف امنیت ملی آمریکا با هزینه کم توصیف کرد. او خواستار فشار آمریکا برای مصادره داراییهای ایران در کشورهای دیگر شد. FDD همچنین در 2016، پیش از اجرای برجام، در پرونده «جفرسون و بانک مرکزی» از مصادره اموال ایران حمایت کرد. مارک دوبوویتز، مدیر FDD، در بیانیهای ابراز تأسف کرد که برجام پرداخت غرامت به قربانیان را از درآمدهای نفتی ایران شامل نشد. FDD با حمایت از این شکایتها، به دنبال انزوای دائمی اقتصاد ایران است تا حتی پس از رفع تحریمها، تعامل اقتصادی ایران با جهان مختل شود.
منبع: فرهیختگان





مطالب مرتبط
- در خانه شهید رئیسی به روی همه مردم باز می شود
- گزینه نئولیبرالها برای وزارت اقتصاد چه کسی است؟
- موج تعطیلی به فرودگاه ایلام رسید
- صالحی امیری: لغو روادید رشد ۳۰ درصدی گردشگران را به همراه داشت
- ثبت واضحترین تصاویر تاریخ از تولد سیارهها در اطراف ستارگان دوردست
- ورق برگشت؛ طلا و سکه با هم ارزان شدند؛ کاهش قیمت 1 میلیونی سکه!/ آخرین قیمت سکه و طلا امروز سهشنبه 16 اردیبهشت 1404
- فواید ماساژ نوزاد با روغن زیتون
- ثبات در بازار ماشینهای لوکس!/ آخرین قیمت خودروهای گروه تویوتا، هیوندای و... امروز سهشنبه 16 اردیبهشت 1404