کمند امیرسلیمانی بازیگر سریال مرهم: در خانه ما خبری از روغن، شکر و شیرینی نیست فقط به یک دلیل!

کمند امیرسلیمانی بازیگر سریال مرهم: در خانه ما خبری از روغن، شکر و شیرینی نیست فقط به یک دلیل!

  ساعد نیوز: حتی فست‌فود؟فست‌فود کم می‌خورم چون باب میلم نیست. اگر یک چیز برگر یا یک پیتزا بخورم، تا چند روز پنیر موجود در این غذا‌ها اذیتم می‌کند. بدنم عادت کرده روغن کم مصرف کنم و غذا‌هایی که با روغن زیاد سرخ می‌شود، حالم را بد می‌کند.

به گزارش سرویس هنر و رسانه ساعدنیوز، کمند امیر‌سلیمانی در یک خانواده هنرمند متولد و در سنین نوجوانی وارد حیطه بازیگری شد. در دهه 70 در بسیاری از فیلم‌های اجتماعی نقشی پررنگ داشت. «دخترک کنار مرداب»، «در آرزوی ازدواج» و «مهریه بی‌بی» از این جمله فیلم‌ها محسوب می‌شود. اما او در اوایل دهه 80 بیشتر در نقش‌های مکمل فیلم‌ها ظاهر می‌شد و نمونه موفق این فیلم‌ها «قرمز» به کارگردانی «فریدون جیرانی» بود. او اینک در میانسالی 3 دهه بازیگری را پشت‌سر گذاشته و این روز‌ها در مجموعه «هوش سیاه 2» در نقش یک زن خانه‌دار نقش‌آفرینی می‌کند. با او درباره بازیگری و مسایل تغذیه‌ای و سلامت گفت‌وگو کرده‌ایم.
شما از اواخر دهه 60 و در دوران خرد‌سالی وارد بازیگری شدید. آیا از این روند احساس رضایت می‌کنید؟
با توجه به شرایطی که در این 3 دهه داشتم، فکر می‌کنم این شروع زود‌هنگام به نفع کارنامه بازیگری‌ام بوده است. من به نوعی با بازیگری بزرگ شدم و همه سختی‌ها، جذابیت‌ها و خوشی‌های این شغل را از دوران کودکی تجربه کردم. گذر این سال‌ها به من کمک کرد تا بتوانم با ویژگی‌های این شغل کنار بیایم. در هر پروژه‌ای با آدم‌ها و فضای جدیدی آشنا می‌شوم و به همین دلیل بازیگری برایم شغل جذاب و پرکششی است. هر بار حضور جلوی دوربین فیلمبرداری برایم حکم یک تجربه جدید را دارد و از همکارانم نکته‌های جدیدی می‌آموزم. هر نقشی که بازی کرده‌ام، لذت خاص خودش را داشته و آثار متفاوتی روی مخاطبان داشته است.

بازیگر بودن پدرتان چقدر باعث شد شما به بازیگری علاقه‌مند شوید؟
نقشی مهمی در بازیگر شدنم داشت. البته پدرم اصراری نداشت حتماً شغل او را دنبال کنم ولی وقتی در خانه‌ای مدام حرف بازیگری و فیلم در میان باشد و آدم‌هایی که با خانواده رفت و آمد دارند، هنرمند باشند، طبیعی است ناخود‌آگاه علاقه به بازیگر شدن در بچه‌ها به‌وجود می‌آید. تمام کتاب‌های کتابخانه خانه پدرم کتاب‌های هنری و سینمایی بود. موسیقی‌هایی هم که گوش می دادیم تابع چنین شرایطی بود.

برای یک بازیگر، چهره و اندام مناسب به عنوان ابزار کار نیاز است، شما برای داشتن این 2 مشخصه چه کار‌هایی انجام می‌دهید؟
بیش از هر چیز به داشتن تغذیه مناسب توجه می‌کنم. از بعد از به دنیا آمدن پسرم، حدود 12 سال است با متخصص تغذیه مشورت می‌کنم.

اول بار با چه انگیزه‌ای به متخصص تغذیه مراجعه کردید؟
برای کاهش وزن.

شیوه کار متخصص تغذیه‌تان چگونه است؟
براساس شیوه‌های سنتی و طب بو‌علی‌سینا طبابت می‌کند. عمده روش درمانی ایشان بر طرح سالم‌سازی کبد متمرکز است. در هر حال بیشتر تمرکزم به سلامت بدنم با نوع تغذیه‌ام است و به هر بیماری‌ای که مبتلا می‌شوم، ابتدا با متخصص تغذیه‌ام مشوررت می‌کنم.

این طب سنتی که از آن حرف می‌زنید، چه مختصاتی دارد؟
تا آنجا که من می‌دانم اساس معالجات ابن‌سینا بر سالم‌سازی کبد استوار بوده و با تغذیه صحیح متابولیسم بدن تنظیم می‌شود. موقعی که متابولیسم بدن تکمیل شد، سوخت‌وساز بدن منطقی شکل می‌گیرد و چربی‌های اضافی از بین می‌رود. در این درمان تاکید بر مصرف مواد غذایی سالم و تازه، مصرف نکردن کنسرو و... است.

مگر در زمان بو‌علی‌سینا غذا‌های کنسروی وجود داشته.
نه! منظورم مصرف نکردن غذا‌های مانده است و حتی توصیه می‌شود غذای ظهر را برای شب استفاده نکنید البته من اینها را از زبان پزشکم نقل قول کردم. نکته مهم این بحث این است که انسان طبیعت بدنش را بشناسد و عناصر اربعه آب، باد، خاک و آتش توجه کند. هر فرد باید بداند چه مزاجی دارد و بر این اساس نوعی تغذیه‌اش را تعیین کند. بیشتر بیماری‌ها ناشی از عدم شناخت این مزاج‌ها به‌وجود آمده است.

به نظر شما طب سنتی در این روزگار مدرن هم کارایی دارد؟
بله، حتی خیلی از دانشمندان هم از طب قدیمی استفاده می‌کنند.

آیا با این شیوه تغذیه به رستوران خاصی برای غذا خوردن می‌روید؟
نه، همه چیز می‌خورم

حتی فست‌فود؟
فست‌فود کم می‌خورم چون باب میلم نیست. اگر یک چیز برگر یا یک پیتزا بخورم، تا چند روز پنیر موجود در این غذا‌ها اذیتم می‌کند. بدنم عادت کرده روغن کم مصرف کنم و غذا‌هایی که با روغن زیاد سرخ می‌شود، حالم را بد می‌کند.

برای همسر و پسرتان چه غذا‌هایی می‌پزید؟
آنها هم به رژیم غذایی من عادت کرده‌اند! در خانه ما خبری از روغن، شکر و شیرینی نیست و به سالم خوری اعتقاد داریم.

مواقعی که به رستوران می‌روید چه غذایی سفارش می‌دهید؟
چلوکباب

درباره جراحی زیبایی که این روز‌ها بین مردم و هنرمندان رواج یافته چه نظری دارید؟
قدیمی‌ها می‌گویند هیچ چیزی را منع نکنید! (با خنده). نمی‌دانم 10 سال بعد درباره عمل زیبایی چهره و پوست چه عقیده‌ای دارم! با جراحی زیبایی تا جایی که رفع عیب بکند، موافقم اما اگر چهره را از شکل طبیعی خارج کند، مخالفم.

غیر از بازیگری به چه شغلی علاقه دارید؟
در حال حاضر یک استودیوی عکاسی دارم و یک گروه از عکاسان حرفه‌ای در این استودیو همکاری می‌کنند و بیشتر کار‌های استودیویی انجام می‌دهیم.

چه توصیه‌ای برای حفظ سلامت دارید؟
انواع و اقسام سبزی‌ها و میوه‌ها ی خوشمزه و سودمند در کشورمان وجود دارد که در هیچ جای دنیا نیست. توصیه می‌کنم تا می‌توانند از این سبزی‌ها و میوه‌ها استفاده و دور سیگار کشیدن را خط بکشند.

منبع: خبر آنلاین

برای مشاهده سایر مطالب هنرمندان با سرویس هنر و رسانه ساعدنیوز در ارتباط باشید.

 

 منبع خبر